Marius R Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Aseara veneam spre casa si am constatat ca...pe fata semnal stanga mergea bine....spate semnal stanga nu se aprindea de aproape de loc(era ca si cum ai alimenta un bec de 12v pe o bat de 6 sau poate chiar mai slab...abea se inrosa filamentul). Mutat semanl dreapta...acelasi simptom .Fata mergea spatele ba.... Ii dau avarii...fata mergea spatele ba. Opresc motor dai cheie iar nimic....dupa 1 min de tot probat la ele si-au revenit. In 15 min de mers in drum spre casa dupa ce am bagat-o in garaj facut inca o proba....iarasi nu mai mergeau spatele. De la ce sa fie...si ce ii pot face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Aseara veneam spre casa si am constatat ca...pe fata semnal stanga mergea bine....spate semnal stanga nu se aprindea de aproape de loc(era ca si cum ai alimenta un bec de 12v pe o bat de 6 sau poate chiar mai slab...abea se inrosa filamentul).Mutat semanl dreapta...acelasi simptom .Fata mergea spatele ba.... Ii dau avarii...fata mergea spatele ba. Opresc motor dai cheie iar nimic....dupa 1 min de tot probat la ele si-au revenit. In 15 min de mers in drum spre casa dupa ce am bagat-o in garaj facut inca o proba....iarasi nu mai mergeau spatele. De la ce sa fie...si ce ii pot face? Verifica toate firele si contactele care au legatura cu semnalizarea. E un contact imperfect, daca fata sau spatele merge, atunci releul e OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Neffind cite un releu pe fata si unul pe spate nu are cum sa fie de la el, atit timp cit merge fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Verifica toate firele si contactele care au legatura cu semnalizarea. E un contact imperfect, daca fata sau spatele merge, atunci releul e OK. +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate