RENEGADE Postat Ianuarie 16, 2004 Share Postat Ianuarie 16, 2004 Check this out: http://www.throttlerocker.com/ Este 10 usd bucata. Vreau sa comand una pe Internet sa vad daca merge treaba. Incerc cu Taifun Virtual/Banc-Post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 16, 2004 Share Postat Ianuarie 16, 2004 Check this out: http://www.throttlerocker.com/ Este 10 usd bucata. Vreau sa comand una pe Internet sa vad daca merge treaba. Incerc cu Taifun Virtual/Banc-Post. aici poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 16, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2004 Interesant, nu? Inca una: Click-here! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 16, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2004 Si inca ceva: Pentru comoditatea voastra apasati aici! Iar pentru cea a motocicletei, apasati aici! Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 16, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2004 Pentru reducerea vibratiilor, apasati aici Daca v-ati plictisit sa schimbati vitezele, apasati aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 16, 2004 Share Postat Ianuarie 16, 2004 adevarul este ca sunt foarte multe chestii practice si intresante dar citi dintre motociclistii romini pot cumpara asaceva???cu salariile care sunt la noi:(( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 16, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2004 Sa stii ca spre deosebire de altii, probabil, la noi motociclistii sunt mult mai interesati de chestiile astea tocmai pentru ca sunt mai putin accesibile. E ca si fructul interzis. Sunt si oameni cu bani si fara bani, ca peste tot. Probabil numai proportiile difera. Problema este ca nu se gasesc nici de catre cei cu bani nici de catre cei fara bani. Stai sa vezi. Am fost mai acu doua-trei zile la un magazin moto, nu dau nume ca nu vreau sa fac reclama sau antireclama. A fost mare tam-tam la deschidere si dupa, multi motoristi, poze, gagici etc. tot tacimul. Si vorba aia, la pomul laudat sa nu te duci cu sacul. Am gasit doua-trei perechi de manusi, vreo cinci-sase geci SH si vreo trei noi, vreo patru motoare vechi de vinzare si doua fete care stateau la o masa. Magazinul are tot ce vrei in vreo cinci cataloage din care poti sa comanzi. Pai stai frate ca nu asa e cu comertul asta. Pai daca eu merg la un magazin, vreau sa incerc, sa compar, sa pun mina, vorba aia. Asa, faci un site pe Internet si comanzi. La ce bun atita reclama si tam-tam daca vezi doar cataloage. Citi dintre motociclisti isi cumpara haine sau echipament doar dupa poze? PUTINI! Hai ca inteleg la piese de schimb unde merge doar dupa catalog. Dar la restul? De exemplu la magazinele lui Tibi Troia de la metro Romana sau la Motor Unu, macar gasesti ceva. Chiar daca nu este exact ce vrei dar macar ai inca o optiune. Sa cumperi ceva ce seamana cu ce-ti doreai. Pe vremea lui Ceausescu erau bani dar nu aveai ce cumpara. Cam asa e si acum cel putin pentru cei ca mine. Si sa nu crezi ca numai cei cu bani isi cumpara chestii de moto. Multi fac sacrificii pe timpul iernii si isi mai fac cite o dambla. Ca din primavara banii se duc pe benzina. Ideea pentru care am pus aceste adrese este mai mult pentru cultura moto sau pentru a da idei celor care au nevoie de ele. Hasta luego! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 16, 2004 Share Postat Ianuarie 16, 2004 ok sunt de acord cu ce spui si eu faceam la fel ,stringeam din buci in toamna sa pot sami cumpar o chestie cemi doream in primavara,si bine intele o cumparam cit despre cultura generala este bine sa fim informati dar de multe ori pe unii ii scote din sarite ca nu isi pot permite adevarul ca eu de pe internet mam documentat cel mai mult despre motoare,modificari si alte chestii salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 12, 2004 Autor Share Postat Februarie 12, 2004 CORECT! Dar mai facem si noi cultura moto sa mai vada romanul ce s-a mai inventat. Tocmai mi-au venit suporturile de mina. Sunt super. Nu mai trebuie sa stringi de ghidon iar la drum lung sunt o desfatare. Cam ca si cruise-controlul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 13, 2004 Autor Share Postat Februarie 13, 2004 Sunt unele motociclete, in principal cruisere/touringuri sau choppere care au un dispozitiv mecanic sau electronic care blocheaza viteza de croaziera la o anumita valoare. Practic nu esti obligat sa tii acceleratia din mina ci doar sa tii de ghidon. Majoritatea masinilor americane au asa ceva. Unele sunt ca niste pirgii care blocheaza cablul de acceleratie sau electronice care merg pe aprindere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 29, 2004 Share Postat Februarie 29, 2004 http://www.kliktronic.co.uk/ ce imi puteti spune despre asta ... in afara de ce se vede acolo... ma gandeam sa imi cumpar asa ceva deoarece am o mica problema cu ligamentele de la picioare oricum cred ca ar arata urat pe un choper .. daca tie iti este de ajutor daca ai probleme cu oligamentele nu are importanta pe ce motor pui chestie important e sa fii tu sadisfacut de motor si nu sa suferi dureri de ligamente salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate