Sari la conținut

Inca O Chestie Interesanta


RENEGADE
 Share

Postări Recomandate

adevarul este ca sunt foarte multe chestii practice si intresante

dar citi dintre motociclistii romini pot cumpara asaceva???cu salariile care sunt la noi:((

:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa stii ca spre deosebire de altii, probabil, la noi motociclistii sunt mult mai interesati de chestiile astea tocmai pentru ca sunt mai putin accesibile. E ca si fructul interzis. Sunt si oameni cu bani si fara bani, ca peste tot. Probabil numai proportiile difera. Problema este ca nu se gasesc nici de catre cei cu bani nici de catre cei fara bani.

Stai sa vezi. Am fost mai acu doua-trei zile la un magazin moto, nu dau nume ca nu vreau sa fac reclama sau antireclama. A fost mare tam-tam la deschidere si dupa, multi motoristi, poze, gagici etc. tot tacimul. Si vorba aia, la pomul laudat sa nu te duci cu sacul. Am gasit doua-trei perechi de manusi, vreo cinci-sase geci SH si vreo trei noi, vreo patru motoare vechi de vinzare si doua fete care stateau la o masa. Magazinul are tot ce vrei in vreo cinci cataloage din care poti sa comanzi. Pai stai frate ca nu asa e cu comertul asta. Pai daca eu merg la un magazin, vreau sa incerc, sa compar, sa pun mina, vorba aia. Asa, faci un site pe Internet si comanzi. La ce bun atita reclama si tam-tam daca vezi doar cataloage. Citi dintre motociclisti isi cumpara haine sau echipament doar dupa poze? PUTINI! Hai ca inteleg la piese de schimb unde merge doar dupa catalog. Dar la restul?

De exemplu la magazinele lui Tibi Troia de la metro Romana sau la Motor Unu, macar gasesti ceva. Chiar daca nu este exact ce vrei dar macar ai inca o optiune. Sa cumperi ceva ce seamana cu ce-ti doreai.

 

Pe vremea lui Ceausescu erau bani dar nu aveai ce cumpara. Cam asa e si acum cel putin pentru cei ca mine. Si sa nu crezi ca numai cei cu bani isi cumpara chestii de moto. Multi fac sacrificii pe timpul iernii si isi mai fac cite o dambla. Ca din primavara banii se duc pe benzina.

Ideea pentru care am pus aceste adrese este mai mult pentru cultura moto sau pentru a da idei celor care au nevoie de ele.

Hasta luego!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ok sunt de acord cu ce spui si eu faceam la fel ,stringeam din buci in toamna sa pot sami cumpar o chestie cemi doream in primavara,si bine intele o cumparam

cit despre cultura generala este bine sa fim informati dar de multe ori pe unii ii scote din sarite ca nu isi pot permite

adevarul ca eu de pe internet mam documentat cel mai mult despre motoare,modificari si alte chestii

salutare :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Fara suparare , eu cred ca accesorile astea sunt pentru fetite.

Eu vad chooperul ca un armasar salbatic , deloc docil care porneste mangaiat doar de stapanul lui.Chiar ma amuza remarcile gen "cum conduci asa ceva???".Nu ati vazut tricourile cu Indian care aveau inscriptionat "If you don't can start it , you don't must ride it!".

Pe mine m-a marcat experienta unui rigid-frame cu o sa groasa de 1 cm pe care cand il acceleram il simtiam in oo si in piept de parca imi lua gazul si care avea o roata de masina pe spate astfel incit nu era chiar o joaca sa iei virajele!

Nu sunteti de parere ca accesorile care nu contribuie la randament(claxoane prea mari,tot felul de cutii,luminite etc) fura linia motocicletei dandi-i un aspect de pom de Craciun?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

CORECT! Dar mai facem si noi cultura moto sa mai vada romanul ce s-a mai inventat. Tocmai mi-au venit suporturile de mina. Sunt super. Nu mai trebuie sa stringi de ghidon iar la drum lung sunt o desfatare. Cam ca si cruise-controlul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt unele motociclete, in principal cruisere/touringuri sau choppere care au un dispozitiv mecanic sau electronic care blocheaza viteza de croaziera la o anumita valoare. Practic nu esti obligat sa tii acceleratia din mina ci doar sa tii de ghidon. Majoritatea masinilor americane au asa ceva. Unele sunt ca niste pirgii care blocheaza cablul de acceleratie sau electronice care merg pe aprindere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
http://www.kliktronic.co.uk/

 

ce imi puteti spune despre asta ... in afara de ce se vede acolo... ma gandeam sa imi cumpar asa ceva deoarece am o mica problema cu ligamentele de la picioare

 

oricum cred ca ar arata urat pe un choper ..

daca tie iti este de ajutor daca ai probleme cu oligamentele nu are importanta pe ce motor pui chestie important e sa fii tu sadisfacut de motor si nu sa suferi dureri de ligamente

salut :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...