THC Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Caut de ceva timp piesa/balamaua din poza de mai jos. Am cautat prin majoritatea praktiker-urilor, bricostore-urilor samd fara nici un succes. Rugamintea mea este ..daca a vazut cineva pe undeva aceasta balama, sa imi spuna si mie de unde s-o iau. Imi va folosi la modificarea de mai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelijus Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Salutare, cauta la magazinele de mobila si accesorii pentru mobila. Sau aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Iunie 14, 2009 Autor Share Postat Iunie 14, 2009 Salutare, cauta la magazinele de mobila si accesorii pentru mobila.Sau aici. Multumesc mult pentru link, am sa le fac o vizita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Pune-i si etajera si suport de... prosop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Iunie 15, 2009 Autor Share Postat Iunie 15, 2009 Pune-i si etajera si suport de... prosop. Nu inteleg ironia gratuita.... Motivele principale pentru care fac acest "artificiu" sunt: 1. am deja acest "parbriz", l-am cumparat impreuna cu mobra 2. am 1.96m deci, tot vantul pe care acest parbriz il deflecta, mi-l deflecta in gat/casca 3. nu am 150-200€ ca sa imi cumpar alt parbriz... deci...intreb din nou...ce are de a face aceasta modificare cu porsoape si etajere? sau poate te plictiseai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Nu inteleg ironia gratuita.... Motivele principale pentru care fac acest "artificiu" sunt: 1. am deja acest "parbriz", l-am cumparat impreuna cu mobra 2. am 1.96m deci, tot vantul pe care acest parbriz il deflecta, mi-l deflecta in gat/casca 3. nu am 150-200€ ca sa imi cumpar alt parbriz... deci...intreb din nou...ce are de a face aceasta modificare cu porsoape si etajere? sau poate te plictiseai... Lasa-l ma,tu nu stiai de atotstiutorul Belbody ? El intreba daca iti pui prosop pt ca lui nu i-a mers si vroia sa vada daca gasesti tu o solutie. Trebuie sa se stearga la gura cu ceva,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 gixule te admir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibialp Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Lasa-l ma,tu nu stiai de atotstiutorul Belbody ? El intreba daca iti pui prosop pt ca lui nu i-a mers si vroia sa vada daca gasesti tu o solutie. Trebuie sa se stearga la gura cu ceva,nu? Tare nea RR-ist ce mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Iunie 15, 2009 Autor Share Postat Iunie 15, 2009 Lasa-l ma,tu nu stiai de atotstiutorul Belbody ? El intreba daca iti pui prosop pt ca lui nu i-a mers si vroia sa vada daca gasesti tu o solutie. Trebuie sa se stearga la gura cu ceva,nu? mai, nu-l cunosc...si dupa remarca de mai sus nici nu mi-ar face placere.... oricum merci de clarificare gixule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate