Survolaj Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 (editat) Deci, doresc sa confectionez asa ceva...ma intereseaza lamelele care sunt in poza Unde as putea face asa ceva...dintr-un material inoxidabil si durabil la o temperatura destul de inalta - se vor atasa pe motorul motocicletei. Eu vin cu un capac dupa care se vor lua masurile si trebuiesc facute astea in loc de capacul acela care are o gaura pentru aerisire si doresc sa o astup. Nu veniti cu idei sa astup gaura aceea ca nu se poate decat cu tiganii, de aceea vreau sa-mi confectionez aceste lamele care vor inlocui acele capacele. Editat Iunie 12, 2009 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Deci, doresc sa confectionez asa ceva...ma intereseaza lamelele care sunt in poza Unde as putea face asa ceva...dintr-un material inoxidabil si durabil la o temperatura destul de inalta - se vor atasa pe motorul motocicletei. Eu vin cu un capac dupa care se vor lua masurile si trebuiesc facute astea in loc de capacul acela care are o gaura pentru aerisire si doresc sa o astup. Nu veniti cu idei sa astup gaura aceea ca nu se poate decat cu tiganii, de aceea vreau sa-mi confectionez aceste lamele care vor inlocui acele capacele. adica vii sa facem mobra mea si eu iti fac capacele din tabla de inox? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Tabla de inox de 1mm am taiat eu la o firma de gravura si casete luminoase de exterior, intelegi, firma de-asta care face in general - uite firma unde am facut eu o lucrare in urma cu 3-4 ani - http://www.alfelectric.ro/ - Calea Calarasilor, 181, Bucuresti, Tel.: 021-326.06.62, Fax: 320.49.46, Mobil: 0722.224.064, Email: alf@alfelectric.ro , alf_electric@yahoo.com e pe strada Calarasi. cred ca daca faci cate doua capace din fiecare tip si le prinzi unul peste altul o sa ai suficienta rezistenta mecanica (2 mm in loc de 1). Cel mai bine ar fi sa vii direct cu desenul vectorial al capacelor, daca nu, o sa mai dureze ceva pana ti-l face el pe calculator acolo. E un tip barbos, de treaba, cu simt tehnic. Mi-a placut ca avea masinile cu comanda numerica de taiat plastic sau metal facute de el, pareau improvizate, dar mergeau bine. E genul "old school". Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 12, 2009 Autor Share Postat Iunie 12, 2009 Eu ma gandeam la o tabla de 2 - 3 mm...ca sa tina bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Eu ma gandeam la o tabla de 2 - 3 mm...ca sa tina bine. adica cam asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Deci, doresc sa confectionez asa ceva...ma intereseaza lamelele care sunt in poza Unde as putea face asa ceva...dintr-un material inoxidabil si durabil la o temperatura destul de inalta - se vor atasa pe motorul motocicletei. Eu vin cu un capac dupa care se vor lua masurile si trebuiesc facute astea in loc de capacul acela care are o gaura pentru aerisire si doresc sa o astup. Nu veniti cu idei sa astup gaura aceea ca nu se poate decat cu tiganii, de aceea vreau sa-mi confectionez aceste lamele care vor inlocui acele capacele. poate gasesti tabla la dezmembrari auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 17, 2009 Autor Share Postat Iunie 17, 2009 adica cam asa! Super multam man. O sa trec pe la tine sa le iau, nu stiu cand...dar vorbim Inca o daca mii de multumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate