Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Accidentul lui soso a fost filmat....din acest motiv a fost declarat vinovat acel sofer. Bun, dacă e filmat e vinovat șoferul, iar dacă nu e filmat trebuie neapărat contact, ăsta e articolul XXX din lege unde XXX e un număr aleator între 1001 și 65535? E mai greu de demonstrat fără film (care nu e neapărat probă ), atâta tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Accidentul lui soso a fost filmat....din acest motiv a fost declarat vinovat acel sofer. Al meu nu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Al meu nu ! Da frate, da tu esti machedon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Da frate, da tu esti machedon... Nu sunt machedon !!!!!!!!!!!!!!!!!! Imigrantule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 (editat) O sa vin,intai sa rezolv celelalte bube ale mobrei. Nu vreau sa te bag in sperieti, dar eu zic sa le urmezi sfaturile ! Daca te uitai atent ai fi vazut la capatul podului o cruce. Anul trecut a murit acolo un drag prieten de-al meu, in cam aceleai conditii. Era de aceeasi varsta cu tine si, culmea, nascut pe 13 iunie. A murit pe o Aprilia RSV... Dumnezeu sa-l ierte! Iar tu.. du-te si fa cursurile. Eventual treci si pe la Biserica. Sanatate! Editat Iunie 15, 2009 de disney Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate