violetbiker Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 All Bikers Are Welcome /index.php?/topic/709931-banat-poker-run-2014/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 (editat) Cineva a plecat mai repede in excursie!!! Cluj 24 Martie 2014 Frumos motorul Editat Martie 24, 2014 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Salutare ! Mi's din Hunedoara. Cum e drumul Arad->Oradea, poate sa-mi spuna cineva ? Asfalt fara gropi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Salutare ! Mi's din Hunedoara. Cum e drumul Arad->Oradea, poate sa-mi spuna cineva ? Asfalt fara gropi ! Drumul e ok, fara gropi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 (editat) merge careva la bykes on ice in 20-22 februarie? Editat Februarie 5, 2015 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draqonlady Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Deschidere sezon moto 2015 White Wolves MC România 25 aprilie /index.php?/topic/723859-deschidere-sezon-moto-2015-white-wolves-mc-romania-25-aprilie/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3dWARd Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 nu mai iese nimeni din Arad ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Ceva moto party pe anul asta ?De Arad intrebi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Salut, imi dau seama ca nu este topicul potrivit, dar, decat sa deschid unul nou, banuiesc ca este mai bine asa. Am o intrebare legata de portiunea Arad - Deva. Credeti ca ar fi mai bine sa o iau pe autostrada Timisoara Lugoj sau sa raman pe drumul ce trece prin Lipova, Zam etc. Tot ce ma intereseaza este timpul total si starea drumului intre Lugoj si Deva. Nu am mai fost niciodata pe partea aceea si sper sa nu fie ''sleauri'' in asfalt facute de TIR-uri ca se duce naibii toata placerea de a fi pe moto. Va multumesc pentru eventualele raspunsuri. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 drumul acum e mult mai liber pe Arad - Deva deoarece toate tirurile si masinile care vin dinspre vama se baga pe autostrada pana la Faget. Sunt si ceva sleauri pe drum si gropi am vazut, dar nu am putut simti asa bine drumul deoarece am fost cu masina acum vreo 3 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Iulie 10, 2016 Share Postat Iulie 10, 2016 Va multumesc Autostrada ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate