ishmael Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 dap ... vremea lu dracu ... zapushala cu ploi http://www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml?world=4037 da de saptamana viitoare vine vara ... <cu soare si pe strada mea > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 iese soarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torra Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 (editat) vremea in week-end se pare ca va fi urata de tot, am incercat mai multe site-uri ca sa ma conving si cred ca e prima data cand nu se contrazic: Genu`le ...ia citeste`ne si horoscopu` Editat Mai 4, 2007 de Torra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 asa vad si eu ca va ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 (editat) spre deosebire de duminica sambata a fost vreme mai frumoasa de plimbare Editat Mai 7, 2007 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Am fost si eu ieri...sambata dupa-masa,pana in Ungaria cu vecinu...mah,cand iesi din vama spre unguri parca si iarba ii mai verde,foarte frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tanase scatiu Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Am fost si eu ieri...sambata dupa-masa,pana in Ungaria cu vecinu...mah,cand iesi din vama spre unguri parca si iarba ii mai verde,foarte frumos... care esti tu si care e vecinul in poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horace_arad Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 care esti tu si care e vecinul in poze? De ce ubtrebi de vecin ?esti Gaylord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tanase scatiu Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 De ce ubtrebi de vecin ?esti Gaylord? de ce intrebi?Esti in cautarea unui Gaylord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 mah oameni buni...macar eu am un om de baza pe care ma pot baza...si nu is gaylord,poate tu esti si nu vrei sa recunosti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 cine zice ala eeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tanase scatiu Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 cine zice ala eeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 care esti tu si care e vecinul in poze? ... unul tinea de aparat si celalalt statea la aparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 uita-te mai bine,care cum are echipamentu...fiind pe enduro am goretex...is ala mai mare,vecinu ii pe Savage eu pe Transalp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 ce bine ca s-a lamurit problema ... imi faceam probleme deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 cred ca vo lovit soarele prea tare in cap si n-aveti ce face numa sa va buzariti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 eh,daca nu pe mess atunci aici pe forum...pai nu?ce dreq...in fine,sa lasam buzareala deoparte... cand va fi urmatoarea iesire serioasa?ca sa stiu sa imi strang niste bani pentru ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 ploeshtu stiu ca o picat de la referendum ... ghiorocu` cum o ramas weekendu asta ? :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 15, 2007 Autor Share Postat Mai 15, 2007 ploeshtu stiu ca o picat de la referendum ... ghiorocu` cum o ramas weekendu asta ? :-? .... ...asta e!!!...unii merita altii nu!...soarta!?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 .... ...asta e!!!...unii merita altii nu!...soarta!?... ghiorocu se tzine (daca cumva mai erau neelicudati ca si mine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 bine atunci mah...ne vedem sambata la ghioroc...ca eu numa sambata ajung pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 este interesat cineva de un traseu pt duminica . ? GYULA MAKO TURNU ARAD ??? suntem 3 pana acuma..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 daca e la topicu asta inseamna ca va fi duminica iesirea ? ... la mako e miscare ... da zicea seba <da pa shadow> ca sambata, si ca atunciea sa meremgem ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 la mako ii street fighter bike fest...si eu stiu de ziua de sambata...acuma noah... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Cine si cand merge la intrunirea de la Cluj( 25-27.05.2007) ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate