stanalexro Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Pentru Cluj,suntem doua motoare momentan care am merge incolo...noi vrem sa mergem de dimineata si sa ne intoarcem seara...o poza ca sa vedeti traseul...astept voluntari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 eu stiu o gramada care pleaca de Vineri spre Cluj....eu insa cred ca voi pleca sambata la amiaz .... CINE VINE SAMBATA ???????? sa merem impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 (editat) .. eu nu pot servi clujul din cauza serviciului... ..inn caz ca mai e cineva care nu merge si are chef de o plimbare.. duminica...pana la Moneasa pe la vreo 11 Editat Mai 23, 2007 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 si eu tot simbata plec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Noi plecam mai de dimineata...ca sa fie si un pic de racoare ca oricum prindem caldura pe drum...si dimineata se anunta cer senin...am zis ca sambata pe la vreo 8-9 plecam incolo...cine se baga sa spuna clar si concis...oricum revin cu ora exacta si locul exact de unde plecam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Pai eu lucrez la LUKOIL in gradiste.... NE intalnim acolo astia care mergem Sambataa.... ca doar acolo e si iesirea spre oradea.... mai repede de 9 nu pot pleca.... 9, 10 CINE MAI VINE ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 pot sa fac asta? asfalt uscat si distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 24, 2007 Autor Share Postat Mai 24, 2007 pot sa fac asta? ...poti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 eu stiu o gramada care pleaca de Vineri spre Cluj....eu insa cred ca voi pleca sambata la amiaz .... CINE VINE SAMBATA ???????? sa merem impreuna Eu merg sambata la 12.-12.30; plecarea din Arad. Mai devreme nu pot, sunt prins pina pe la 11.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Eu nu am cu ce merge,ma primeste careva pasager ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Eu am pus o poza cu o pagina in urma...cu harta...vrem sa mergem pe la Deva-Alba Iulia...ca ii superb incolo...spre Oradea ii ca ochiu...nu ai ce sa vezi,numa soare,caldura si iarba uscata...astept oameni...ce dracu...nu vine nimeni...si pe urma iara ma intreaba bikerii cand ma intalnesc cu ei,cum nu am avut cu cine sa merg?pai uite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Eu nu am cu ce merge,ma primeste careva pasager ? IO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 .. eu nu pot servi clujul din cauza serviciului... ..inn caz ca mai e cineva care nu merge si are chef de o plimbare.. duminica...pana la Moneasa pe la vreo 11 am fost la taut cu liviu merge foarte bine transalpul si liviu e in regula nu se infige asa ca pe sambata si duminica o taiem la moneasa? .. eu nu pot servi clujul din cauza serviciului... ..inn caz ca mai e cineva care nu merge si are chef de o plimbare.. duminica...pana la Moneasa pe la vreo 11 am fost la taut cu liviu merge foarte bine transalpul si liviu e in regula nu se infige asa ca pe sambata si duminica o taiem la moneasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 25, 2007 Autor Share Postat Mai 25, 2007 ...pt cine vrea si poate sa vina azi!!...intilnirea este la petrom la podgoria la ora 13:00!!..in maxim 15 min dupa aceea,se pleaca!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarlboroRed Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 pe vremea asta ? bafta apropo, unde se pleaca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 (editat) pe vremea asta ? bafta apropo, unde se pleaca ? pentru intalnirea de la cluj plecarea va fi la ora 9.00 sambata dimineata adica maine lde la petrom podgoria. Editat Mai 25, 2007 de danialexxa hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 suntem 2 motoare care venim...daca ne primesti...ne vedem maine dimineata la 9 in petrom...sa astepti 15minute dupa ora 9 poate mai vine cineva...ne vedem maine...ses... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 plimbarea de duminica Moneasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarlboroRed Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 plimbarea de duminica Moneasa nu v-a prins furtuna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 nu v-a prins furtuna ? dupa ce am pus lacatu pe garaj si apoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 dupa ce am pus lacatu pe garaj si apoi astea is tari ... de 2 ori am patzito si eu saptamana trecuta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 ce faceti in weekend? mergeti la oradea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 ce faceti in weekend? mergeti la oradea? eu as vrea sa merg sambata si duminica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 daca e vreme ok si nu ploua,"votez"si eu sambata+duminca; ar fi bine sa ne si rezervam ceva casute sau camere la pensiuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 daca e ok vremea, eu probabil voi pleca sambata dimineata pe la 9 din siria cu inca 2 prieteni si vom iesi la drumu de oradea prin nadab Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate