silverpistons Postat Ianuarie 17, 2004 Share Postat Ianuarie 17, 2004 Am un Dragstar xvs 650 A Classic si caut accesorii diverse, si un cauciuc spate nou. Dan Chelsoi din Ploiesti tel 0722.230.277 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 17, 2004 Share Postat Ianuarie 17, 2004 In statia de Metro Romana sunt doua magazine ale lui Tibi Troia si au accesorii de Yamaha. Nu stiu telefonul dar cind il aflu ti-l trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Ianuarie 17, 2004 Share Postat Ianuarie 17, 2004 acum depinde si de ce accesorii anume ai nevoie.. chestii din piele, sarmaluta sau coburi.. pt asta poti vb cu Vodka (0722851307) Le face muuuuult mai ieftin decat banii pe care ai da pe ele la magazin. Milioane bune! Si a facut si la Dragastarul lui Cristi Tunari si la mai multe.. Face treaba buna. Sper doar sa se mai ocupe de asta ca n-am mai vb de ceva timp bun cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 17, 2004 Share Postat Ianuarie 17, 2004 Ah si era sa uit: Site Yamaha-Dual Sport Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate