izyryder Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 stie cineva daca se tine anul asta si cand? ceva sigur daca se poate ,ca tre sa-mi programez concediul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 (editat) stie cineva daca se tine anul asta si cand? ceva sigur daca se poate ,ca tre sa-mi programez concediul. Ahoi! 17 18 19 iulie! Dupa Borzont, la 15 km de Gheorgheni spre Praid! Frumoasa locatia peisaj bestial si frigul ramane in vale dimineata ! Asa am auzit de la membrii clubului Blues Rider MC! Editat Iunie 15, 2009 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
izyryder Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 Ahoi! 17 18 19 iulie! Dupa Borzont, la 15 km de Gheorgheni spre Praid! Frumoasa locatia peisaj bestial si frigul ramane in vale dimineata ! Asa am auzit de la membrii clubului Blues Rider MC! mersi !ne vedem acolo! asfalt uscat!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Din Timisoara/Arad/Deva/Resita merge cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate