suraj-suraj Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 sal prieteni, aceaisi problema o am si eu la o yamaha FZR 600 dar o misc 1 m inainte si intra pe liber sau in mers ,ca intra usor.daca o duc la service trebuie dat tot motorul ca sa umble la cutia de viteze?! ( ca sunt mort dupa schimbul de segmenti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Sa te vad pe tine cit trebuie sa tragi la gantere ca sa poti debreia cu ambreiaj ne-hidraulic la un motor cu cuplu maxim 100Nm Cagiva din dotare are cuplu maxim 96Nm si ambreiaj nehidraulic. Iar pe nu ma vezi din profil - 66 de kg la 1.88 inaltime. Ce treaba are cuplul motorului cu ambreiajul ? @suraj-suraj - verifica jocul manetei de ambreiaj, cum a facut si initiatorul topicului. Oricum, e normal sa iasa in punctul mort mai usor cand o misti decat atunci cand sta pe loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suraj-suraj Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 am inteles,multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate