Heb0 Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 (editat) Kilometraju nu a-ti vrut sa-mi spuneti cum se da inapoi dar poate vreti sa-mi spuneti cum se formateaza o baterie . Am luat-o de la cineva este de 12V 4A si trebuie pus acid in ea, el asa zice ca a luat-o de la louis, goala, se poate? in fine... acidu asta pe unde il gasesc ? Iar dupa ce pun acid el mi-a zis s-o las 1 ora asa si sa n-o mai pun pe redresor s-o formatez, se poate formata asa singura sau nu trebuie? voi ce parere aveti? Editat Martie 8, 2006 de Heb0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Kilometraju nu a-ti vrut sa-mi spuneti cum se da inapoi d-asta :baldy: oi fi tu!!! da tzepari e satula lumea!!! lichid de baterie gaseshti la orice benzinarie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heb0 Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 lichid de baterie gaseshti la orice benzinarie!!! dmw mersi pt. informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megrez magic Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 /index.php?showtopic=37029 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate