Constantin Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Buc - Istambul 700 km, prin Veliko Tarnovo - Edirne. Pe la mare 850 km. L-am facut anul trecut fara probleme, o zi dus, o zi intors. Pt rentabilitate ar fi indicat plecare Vineri, dormit la bulgari. Sambata dus la Istambul, vizitat, intors la bulgari. Duminica inapoi. Problema este caldura in Istambul. Nu suporti casca. Ar mai trebui una mica. Vremea pare convenabila. Rezonanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 e nasol istambulul ala, un cotet. nu e de motor, e f aglomerat. am fost odata nu-mi mai trebuie, nici drumul pana acolo nu e grozav. mancarea e buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 frumos la `stanbul de un we...fost acum o saptamana..recomand drumul dintr-o bucata,si aterizat acolo seara...in 20-30 minute ajungi in centrul vechi.. ..cazare la greu in conditii misto,chiar pe stradutele cu baruri/terase..la 100 m de moscheia albastra,etc...35-50 euro/camera/noapte cu mic dejun inclus....seara stat la racoare la narghilea,ziua la baita pe marmara,seara inapoi la bere,si duminica acasa.. cateva detalii recente AICI Distractie maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 cand se preconizeaza plimbarea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 19, 2009 Autor Share Postat Iunie 19, 2009 Ne intalnim diseara in Vama si mergem la bulgari cat putem. Maine la Stambul. Duminica zuruck! Am GPS, desi merge si fara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 sorry, pt mine e prea din scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate