caponord Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Care vreti sa dam o tura, pe urma mergem sa bem ceva cald la Etrusco sau in alta parte, va asteptam la intrarea principala in parcul Tineretului la ora 19, maxim 19:20 ! Daca vreti luati-va si femei cu voi! Haideti la distractie fratilor ca-i Vineri iar eu unul m-am saturat de munca toata saptamana! ( deja sunt anuntati vre-o 5-7) Va astept sa comfirmati Caponord( Cristian ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Daca vreti luati-va si femei cu voi! de unde se iau femeile??? glumeam!!! ne vedem in etrusco direct!!! la o bere, un suc, cine nu a semnat pentru alex poate sa o faca in etrusco, vin eu cu tabelul de semnaturi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 de unde se iau femeile??? :ok: glumeam!!! ne vedem in etrusco direct!!! la o bere, un suc, cine nu a semnat pentru alex poate sa o faca in etrusco, vin eu cu tabelul de semnaturi!!! Da'n Jukebox ce'are ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Da'n Jukebox ce'are ?!? acolo te duci tu!!! las mah ca vin shi-n jukebox dupa ce strang semnaturi pentru petitzia lui alex in etrusco!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 acolo te duci tu!!! las mah ca vin shi-n jukebox dupa ce strang semnaturi pentru petitzia lui alex in etrusco!!! Nu tu scumpule,vorbeam cu toti ceilalti,stiu ca tu vii ca nu pot scapa de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate