vreau_bani Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 (editat) piesele sunt in stare buna. am orice piesa, mai putin cilindrul cu pistonul pe care le-am vandut, si ambielajul (am unul stricat si unul reconditionat pe care-l vand cu 100 ron pentru cine se risca). astept cererile si intrebarile voastre aici, pe mail (vreau_bani2005@yahoo.com) sau la telefon (0751548684 sau 0767554733). . Editat Iunie 18, 2009 de vreau_bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 sufa ambreaj ? astept pm cu pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Stii cumva daca ambreiajul se potriveste la Planet? daca se potriveste si e in stare buna as vrea si eu un pret. Si ma mai intereseaza daca toba se potriveste la Planet si daca da vreau sa sa o iau eu cu conditia sa fie ceva mai silentioasa decat am eu pe Planet acum. Adica vreau sa nu faca zgomot ca sa nu fiu inteles gresit. Mai vreau un pret pentru cablul de KM care sper sa se potriveasca la Planet. Astept PM ca poate pierd topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate