nosfyrus Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Salutare.Am si eu o nelamurire...Pe pista de kart din arad,poti sa te dai cu motocicleta? Se poate inchiria?Si daca da, care este tariful? I incercat-o cineva? Ce parere aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Salutare.Am si eu o nelamurire...Pe pista de kart din arad,poti sa te dai cu motocicleta? Se poate inchiria?Si daca da, care este tariful? I incercat-o cineva? Ce parere aveti ? salut..da se poate da cu moto.... e cam micutza dar decat nimic e ceva...si virajele fac tot deliciul plus ca esti mult mai in siguranta decat pe drumurile publice .... pretul nush cat e ... poate afli de la altcineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 vezi ca sunt ceva topicuri pe timisoara despre pista de la arad ..poate te ajuta cu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Buna ziua tuturor . Pista se poate inchiria , am vrut si eu sa ma duc acolo , doar ca inca nu am echipament calumea . Din cate stiu preturile sunt cam asa : juma de ora cu kartul (nu cred ca va intereseaza , da totusi , eu va spun) : 15 lei 1 ora (cred ca cu ce vrei tu) : 15 lei 2 ore : 30 lei o zi intreaga : 15 sau 20 euro , nu mai tin minte exact Sper ca v-am fost de ajutor . Totusi , daca mai trece cineva pe acolo il rog sa se intereseze daca vine un grup , cum iese ? Fiecare plateste pentru el ? Cel care inchiriaza pista are "drepturi supreme" si poate primi sau scoate pe cine vrea ? Sau se face ceva fel de reducere ? Eu stau in Zimandu Nou si nu trec prea des prin oras , asa ca ii rog pe cei care sunt in drum pe acolo , si se intereseaza . Daca ar fi ca face ceva reduceri am putea face si ceva campionate , chiar daca ar fi cam periculoase . Numai bine si un week-end fericit tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 E 20 EUR/zi de motor. Merge un amic sambata sau duminica, incerc sa ajung si eu. Dupa cum zicea cineva, nu e cinestie ce pista dar decat nimic... Ea e de carting dar merge si cu moto, ideea fiind ca poti aborda mai agresiv virajele deoarece nu mai ai stressul traficului si al vizibilitatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 30 ron ora.care poate fi impartita in reprize de 15 min. gabi il cheama pe baiatul mce se ocupa; tel.0728556306 0728555304 sau vikpower@yahoo.com sper sa va fie de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragan Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Topicul e din 2009,dar sa nu deschi unul nou intreb aici.Poate cineva sa imi dea un numar de contact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 ce pista este pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 https://m.facebook.com/profile.php?id=183061988406964&refsrc=https%3A%2F%2Fro-ro.facebook.com%2Fpages%2FVik-Power-Arad%2F183061988406964 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 hmm nici nu am stiut de circuitu asta. Este in stare decenta? Ceva preturi stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 (editat) Da . Am fost chiar duminica trecuta la un track day organizat de Pascota. Editat Mai 24, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 bagam o fuga pana acolo cu Blade-urile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Hmm as fi tentat sa incerc odata dar treaba nasoala e ca am janta aia pe 16 si nu am la indemana cele mai performante cauciucuri. Dar defapt la cum merg eu cred ca ar face fata si astea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 las ca mere si asa .... zici ca toata viata noastra pe circuit am fost ))) serios vorbesc,ar trebui vizitat,e aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 las ca mere si asa .... zici ca toata viata noastra pe circuit am fost ))) serios vorbesc,ar trebui vizitat,e aproape Băieții din arat am înțeles ca mai fac cate o ieșire pe circuit, mai organizata., dacă ne anunță și pe noi, eu aș fi băgat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragan Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 0757096338 Daca e cineva interesat sa mearga pe circuit.Am vorbit la telefon cu baieti de acolo,inainte de a merge e preferabil sa ii suni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate