Sari la conținut

dragan

Membru
  • Număr conținut

    161
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dragan

  1. dragan

    RAR la un SUV

    E din 2006,cu un motor de 2.0l Diesel. Masina este inscrisa,dar nu are certificatul retinut,imi cer eu scuze daca am lasat sa se inteleaga asta.
  2. dragan

    RAR la un SUV

    Stiam ca inainte trebuia sa treci,multumesc pentru raspuns.
  3. dragan

    RAR la un SUV

    Va salut ! Poate a mai trecut cineva pe aici,vin cu o intrebare,urmeaza sa achizitionez un Kia Sportage,care are cateva modificari,cum ar fi un bull bar,pragurile,o bara spate,proiectoare,la RAR pot sa fie probleme cu ele ? Stiu ca foliile trebuie puse la o reprezentata acceptata de Registru,dar modificarile celelalte cum le vad cei de la RAR ?
  4. Ce cort folosesti,esti multumit ? Am in vedere achizitionarea unui cort si nu stiu ce sa aleg ....
  5. dragan

    DONATII

    @Deyu Tzu s-a dat.
  6. dragan

    DONATII

    Pentru cineva in jur de 1.60-1.70 si 55-60 kg
  7. Nu era mai ok sa postezi la bursa ?
  8. dragan

    Accident live

    Un link in Romana http://www.moto1.ro/2013/03/abordarea-virajelor.html Se poate lua curba si pe mijlocul benzi,doar ca la o viteza foarte mica sau sa se incline mai mult.
  9. Salut ! hyosung gv 650 aquila,motoare rare ce-i drept(nu neaparat rele),se incadreaza in bugetul tau,are 72 cai,distributie pe curea,un top speed undeva la 200,nu stiu cum e cu piesele,cat de repede ajung. un link cu cateva detalii : http://www.motorcyclespecs.co.za/model/hyosung/hyosung_gv_650_aquila.htm Asta sper sa fie urmatorul meu motor.
  10. Salut,o intrebare, cum e drumul de la chiril la pojorata ?
  11. All of things !

  12. El da de A2,deci poate conduce first bike-ul.Doar ca poate gasi ceva mai mare un suzuki gs e perfect.
  13. dragan

    Acccident cu caprioara

    Salut,de la ocolul silvic nu prea ai ce sa ceri.Nu au de unde sa stie ei pe unde va iesi un animal.Am facut silvicutura 4 ani dar de asa ceva nu am auzit,sa ceri de la ei despagubiri.
  14. Frumos traseu. Am o intrebare:Presupun ca te-ai cazat undeva pe malul Dunari.Daca e asa poti sa imi zici la ce pensiune? Vreau sa fac si eu vara asta o plimbare si nu sunt inca convins unde sa ma cazez.
  15. Daca nu sunt prea indiscret,se poate sa imi zici ce buget ai alocat?
  16. Dupa bac si eu am de gand sa fac transalpina si transfagarasan.Daca esti interesat cred ca prin august,nu am stabilit o data fixa.Apropo imi place cum filmeaza camera.
  17. Deci pana la urma l-ai facut ) Astept filmarea,sunt curios ce claritate are camera.
  18. Un ungator de lant ieftin si eficient, fara electrovalva, dozator, etc. Aveti nevoie de un tub de pastile(100 - 200ml), o perfuzie(pentru furtun), un surubel si doua bucati de sarma(pentru picurator). - Recipientul se pune cat mai aproape de o sursa de caldura, preferabil direct pe motor; - Se da gaura in capac cu 1mm mai mica decat diametrul furtunului. Gaura se da cu burghiul. Te chinui putin sa bagi furtunul dar etansarea va fi foarte buna; - Furtunul se taie pe diagonala si coboara in recipient 90% din inaltimea acestuia; - Recipientul se umple 3/4 cu ulei. Cand motorul va degaja caldura, aerul din recipient se va incalzi, isi va mari volumul si va forta uleiul sa iasa pe furtun; - Furtunul merge pana la pinionul spate, unde doua sarme de cupru si un surub alcatuiesc un picurator dublu (nu am poza dar sper ca intelegeti ce spun); - Fiindca uleiul nu sta pe lant decat 1-2 ture, folosirea uleiurilor de calitate nu are sens. Eu pun T90, la 10 lei litrul; - Un recipient de 100 ml este golit in aprox. 2.000 de km, folosind T90 si mergand 80% la drum intins. Daca se merge preponderent in oras, recipientul se va goli saptamanal. Pentru motociclete care merg mult prin praf (forestiere), folositi ulei de transmisie automata (sau ATF; 15-18 lei litrul), deoarece fiind un ulei subtire va spala lantul de praf; - Daca folosesc motocicleta pe ploaie, spal lantul cu motorina (o periuta de dinti curata mai bine decat o pensula); - Unul dintre dezavantajele acestui sistem este ca lasa pete de ulei in garaj, daca uit sa pun un carton langa roata spate (continua sa curga 5-10 minute dupa ce am oprit motorul). Pe mine unul nu ma deranjeaza mai deloc. Folosesc ungatorul asta de 4.000 de km si lantul este mereu umed si curat. Spor! Mesajul l-am copiat tot de aici de pe forum,sunt curios daca a mai incercat cineva aceasta metoda?
  19. Duminica am facut o tura zic eu destul de interesanta: Timisoara-Buzias--Lugoj-Traian Vuia-Cosava-Cosevita-Lapugiu de Jos.In total 240 de km Retur:Am venit Costeiu-Recas-Izvin. Pe Cosava-Cosevita sunt cateva curbe largi superbe,peisajul la fel.Starea drumului nu este prea buna.
  20. Sunt doar curios ," maresc viteza", aproximativ ce viteza ai avut?
  21. Eu l-am facut saptamana trecuta. Timisoara-voiteg-bocsa-resita-slatina-timis-caransebes-lugoj-timisoara. Ambele drumuri propuse de tine sunt ok,iar portiunea resita-slatina merita pe deplin.
×
×
  • Creează nouă...