kinzo_2004 Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Donez o pereche de discuri si 2 seturi de placute cu destula carne in ele pentru Virago 1100 94-99 (posibil si la alte moto). ATENTIE!!! Discurile le-am dat jos de pe mobra pt ca sunt ovalizate (desi nu se simtea nimic in maneta, frana era pulsatorie - posibil sa se poata rectifica) Placutele merg foarte bine pana iti vin alea noi! Se dau la pachet sau, daca nu le vrea nimeni, la gunoi! Preferabil in Timisoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 (editat) Donez o pereche de discuri si 2 seturi de placute cu destula carne in ele pentru Virago 1100 94-99 (posibil si la alte moto). ATENTIE!!! Discurile le-am dat jos de pe mobra pt ca sunt ovalizate (desi nu se simtea nimic in maneta, frana era pulsatorie - posibil sa se poata rectifica) Placutele merg foarte bine pana iti vin alea noi! Se dau la pachet sau, daca nu le vrea nimeni, la gunoi! Preferabil in Timisoara! Parerea mea - Da-le la fier vechi! Nu stiu daca ai acelasi sistem la Yamaha ta, dar daca sunt subtiate prea mult exista riscul sa sara lamelele de la sigurantele placutelor si sa se blocheze frana din cauza supraincalzirii. Greu de explicat fara poze dar mi s-a intamplat mie la Yamaha Tenere. Credeam ca discul este asa subtire din fabrica, desi era rectificat de neamtul de la care am luat motocicleta. Cand am luat disc nou am crezut ca este o neregula si ca nu va intra in etrier. Era inca o data ca grosime. 5-6 mm vs. 3. Nu mai vorbesc de cazul in care le ia de la tine cineva si le vinde vreunui necunoscator. Mai sunt si asemenea binevoitori. Editat Mai 9, 2013 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 (editat) Ultima strigare pt arcuri! Daca nu le vrea nimeni, ajung la fier vechi alaturi de discuri! Editat Mai 11, 2013 de kinzo_2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Doua claxoane de dat. PM sau 0722858466 Asta e #1: Asta e #2: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Doua claxoane de dat. PM sau 0722858466 Asta e #1: IMG765.jpgIMG766.jpg Asta e #2: IMG767.jpgIMG768.jpg Salut. doresc eu un claxon. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kennyc2 Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Am eu nevoie de al doilea , te sun maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Claxonul cel mare s-a dat. Mai e cel mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kennyc2 Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Cel mic sa dat , multumesc Cadrul sa dat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Iunie 28, 2013 Autor Share Postat Iunie 28, 2013 (editat) Donez o pereche de manusi cafe racer, marimea M-XL (scire XL, eu as zice mai degraba M), stare, cum se vede in poza - cusaturile pe la sky sunt deja cam duse predare personala in TM Donez o pereche de manusi cafe racer, marimea M-XL (scire XL, eu as zice mai degraba M), stare, cum se vede in poza - cusaturile pe la sky sunt deja cam duse predare personala in TM S-au dat. Sa le folositi fara incidente! Donez set ceai de 6 pers (portealn, made at Cluj) + set cafea de 6 pers. (portelan, made in china) Donez Jocuri video PC : Soldiers, Splinter Cell, Chrome, gunmetal, warcarft 3 (germana), Sacred (germana) - toate sunt originale - nu stau sa le dau separat...totul sau nimic Editat Iunie 27, 2013 de dragonlord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 De donat niste busoane de rezervor, fiecare cu cheie PM sau 0722858466 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Iulie 2, 2013 Autor Share Postat Iulie 2, 2013 Donez set ceai de 6 pers (portealn, made at Cluj) + set cafea de 6 pers. (portelan, made in china) Donez Jocuri video PC : Soldiers, Splinter Cell, Chrome, gunmetal, warcarft 3 (germana), Sacred (germana) - toate sunt originale - nu stau sa le dau separat...totul sau nimi S-au dat. Distractie la jocuri in timp ce bei o cafea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Donez 3 pisci 2 cam 1 luna si ceva 1 , 3luni si ceva au o luna sa isi caute alti stapani daca nu le pun in scaunul electric ) o sa pun si poze image hosting software Donez 3 pisci 2 cam 1 luna si ceva 1 , 3luni si ceva au o luna sa isi caute alti stapani daca nu le pun in scaunul electric ) o sa pun si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb. Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 salutare.sunt biker proaspat iesit din poligon si vreau usor-usor sa-mi strang echipamentul necesar.nu cer,ci intreb cine si ce are.sunt dispus si sa cumpar sau sa schimb cu ce am si eu pe acasa daca vrea si celalalt.pace! Donez o pereche de manusi cafe racer, marimea M-XL (scire XL, eu as zice mai degraba M), stare, cum se vede in poza - cusaturile pe la sky sunt deja cam duse predare personala in TM S-au dat. Sa le folositi fara incidente! Donez set ceai de 6 pers (portealn, made at Cluj) + set cafea de 6 pers. (portelan, made in china) Donez Jocuri video PC : Soldiers, Splinter Cell, Chrome, gunmetal, warcarft 3 (germana), Sacred (germana) - toate sunt originale - nu stau sa le dau separat...totul sau nimic salut, mai ai jocurile ? am si eu o gramada in germana , daca vrei la schimb ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat August 9, 2013 Autor Share Postat August 9, 2013 (editat) salut, mai ai jocurile ? am si eu o gramada in germana , daca vrei la schimb ) sal. S-au dat de mult. Ce joc de obicei is cele de pe steam. Editat August 9, 2013 de dragonlord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb. Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 ok.dupa aia am vazut ca-s date deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 (editat) donez 3 motanei, unul alb si 2 negri. sunt deparazitati intern, au aprox. 3 luni, fac la nisip si mananca (aproape) orice. vi-l aduc oriunde pe langa Timisoara. Editat August 16, 2013 de lucas22010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb. Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 am de dat niste routere wireless pe adsl. Vreo 5 bucati.m-as bucura sa le dau la schimb,dar oricum ar fi eu vreau sa ma scap de ele pt ca nu imi folosesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Donez 2 paltoane de piele... Sunt destul de mari, deci s-ar potrivi unui om de peste 1.80 metri si peste 110 kg.. Paltoanele sunt in stare buna, dar eu nu le mai port.. Daca e careva interesat, PM me.. DDC Donez 2 paltoane de piele... Sunt destul de mari, deci s-ar potrivi unui om de peste 1.80 metri si peste 110 kg.. Paltoanele sunt in stare buna, dar eu nu le mai port.. Daca e careva interesat, PM me.. DDC S-au dat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 (editat) Facand curatenie in garaj, am dat de chestiile astea. daca ii sunt cuiva de trebuinta.... Altfel le fac vant la gunoi. Te. 0722858466 sau PM L.E. S-au dat! Editat Octombrie 13, 2013 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Octombrie 31, 2013 Autor Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) Donez suport bord + far pentru yamaha Xj 600 S (model 4BR, 92-96 parca) Cred ca e un pic cam stramba, nu stiu sigur, l-am primit candva pe cand aveam XJ-ul asa ca il dau mai departe daca are cineva nevoie. Se mai doneaza un Catalog LOUIS din 2013 Editat Octombrie 31, 2013 de dragonlord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 (editat) Care are "frigiderul plin de carne"? Donez un congelator arctic de prin 80 si ceva, cu tevile refacute in cupru prin 90. Nu a mai fost folosit de nu mai stiu cand... Acum 30 de minute l-am bagat in priza, raceste. Mai trebuie aranjat putin... Sters de praf si curatata rugina de pe "pragul de jos". Daca e cineva interesat pentru birt, clubhouse sau acasa... Vine ea vara... Editat Decembrie 4, 2013 de TM96UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Imi place poza ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 001.JPG GONE! Mai am un frigider "old school" functional care e zgomotos la decuplare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 De dat carticica din imagine: PM sau 0722858466 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Machine Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 donez urmatoarele: lant uzat, foaie spate (nu stiu daca e folosibila, suruburiile trebuia sa le tai cu flexul ) si una bucata burduf, toate provin de pe transalp PD06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate