puya123123 Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 sper sa ma poata ajuta cineva..atunci knd motoru sta pe loc beculetu care spune ca e nevoie de ulei sta aprins,cand merg in ture pana in 7-8mii sta stins,iar daca accelerez mai tare iarasi se aprinde,de multe ori palpaie..are cineva idee ce ar putea fii? unii baeti ziceau ca se misca uleiul in recipient si d-aia..dar nu prea cred ca ar fi asta problema..help me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 racirea este pe aer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 11, 2006 Autor Share Postat Martie 11, 2006 nu cred... nu prea ma pricep,dar ce stiu la motor,tocmai i-am schimbat antigelu si are filtru de aer ,dak din informatiile astea iti poti da seama...(SA NU RADETI DE MINE dar chiar nu ma pricep ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Completeaza cu ulei si nu o sa mai ai prob.Te apropii de senzorul ala si asa iti face.E ca si la rezervorul de benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 11, 2006 Autor Share Postat Martie 11, 2006 e full uleiu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 e full uleiu .. se pare ca nu e,esti sigur ca e becu de la ulei?iar trebe sa`ti rezolv problemele..poate trec maine pe la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 sper sa ma poata ajuta cineva..atunci knd motoru sta pe loc beculetu care spune ca e nevoie de ulei sta aprins,cand merg in ture pana in 7-8mii sta stins,iar daca accelerez mai tare iarasi se aprinde,de multe ori palpaie..are cineva idee ce ar putea fii? unii baeti ziceau ca se misca uleiul in recipient si d-aia..dar nu prea cred ca ar fi asta problema..help me ai un contact imperfect la senzorul de ulei sau atinge undeva la masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 sper sa ma poata ajuta cineva..atunci knd motoru sta pe loc beculetu care spune ca e nevoie de ulei sta aprins,cand merg in ture pana in 7-8mii sta stins,iar daca accelerez mai tare iarasi se aprinde,de multe ori palpaie..are cineva idee ce ar putea fii? unii baeti ziceau ca se misca uleiul in recipient si d-aia..dar nu prea cred ca ar fi asta problema..help me vezi sa nu fie bulit plutitoru' ala... oricum n-ai treaba! ori e uleiu' pe duca ori senzoru' are ceva, de la contact imperfect pana la dreq sa-l ia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 am impresia ca la becul de la ulei este cuplat si un senzor de temperatura si cand motorul lucreaza la turatii mai dificile sau la anumite turatii,ungerea nu se face cum trebuie si din cauza asta sunt momente cand se aprinde becul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 12, 2006 Autor Share Postat Martie 12, 2006 si crezi ca ma poti ajuta daca aduc motocicleta la verificare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 14, 2006 Autor Share Postat Martie 14, 2006 atunci ne vedem knd se incalzeste..sa-mi dai un pm cu adresa pls ca nu mai gasesc pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate