Sari la conținut

Harnigan

Membru
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Harnigan

  1. Akrapovic e o evacuare mult mai buna decat hotbodies de care se plange toata lumea.Cauta pe www.kawiforums.com Am de vanzare pt zx-6r 05-06 semnalizari, parbriz si toba, originale.
  2. Te-am gasit imediat nu a fost greu 2 sec a durat Si m-am simtit ca nu imi place sa jignesti lumea, mai ales prietenii mei . Te-am pupat pe nas.Nu mai raspund legat de subiectul asta.
  3. L-am cautat pe Mihaita nitel pe net si uite cine e ca nu e frumos sa jigneasca asa lumea fara se se prezinte.Cand il vedem macar sa stim cu cine avem de-a face CU CEL MAI MARE MOTOCICLIST DIN ACEST ORAS! http://www.hi5.com/friend/53293974--Albert--Profile-html Ma mir ca daca e asa mare motociclist in Ploiestiul asta cum de nu il stie lumea?Cum de nu a venit la nicio intalnire?Cred ca merge cu motorul exclusiv in afara orasului si nu umbla cu noi restul, fitzo-bikerii.
  4. Era prea rapid sa il prind in poze.Lasa ca am una cu tine :X
  5. Eu sunt Horatiu cu ninja verde si sora mea era pe un atv.Sigur. Fata cu cbr-ul nu are frate.
  6. am avut contract de vanzare cumparare,carta de circolazione si inca un act dar nu mai stiu ce continea.
  7. Tocmai mi-am cumparat un motor din Italia.Cand am fost la politie mi s-a zis sa trimit inapoi "carta de circolazione"(targa) in Italia.Chiar trebuie retrimisa acolo? Pe ea scrie ca motorul a fost radiat pt export.
  8. Ca sa o limitezi deconectezi powervalveul si atat.Treaba de 2 minute.Cu actele mai greu.
  9. Du-l prin toata plaja de turatii nu il tine la o viteza constanta prea mult.E naspa sa faci rodajul in afara orasului.Si nu trage la maxim de acceleratie.Si lasa-l sa se si incalzeasca pana pe la 50 de grade minim.
  10. http://www.serviceaprilia.com/public/lum/index.asp?l=SR%2050
  11. Te-ai interesat f prost.Cred ca cauti raspunsurile astea pe siteuri cu bancuri ceva. Aaa si in leg cu amortizorul ala poate rs nu are nevoie si mito e mai instabila si au fost nevoiti sa il bage din fabrica.Poate!
  12. ARATA-MI si mie unde scrie asta.ACOLO SCRIE DOAR SA IL SCHIMBI CU UNU DE 34 MM.Adica cu un total alt carburator.Nu scoti nimic din el.Il schimbi daca vrei daca nu nu.E un mod.Ceva pt tunning.Nimic mai mult.NU e o limitare.Tu pe rs-ul tau ai de 28 mm.Pe vremuri se punea de 34 mm dar s-au gandit ei dupaia sa bage de 28. Bafta. Ps:fa diferenta intre a schimba ceva pt. propria placere si limitare.
  13. Nu am gresit cu nimic.Carburatorul nu are nici o limitare.Acolo recomanda SA IL SCHIMBI CU UNUL MAI MARE ca sa intre mai multa benzina in motor si sa ai mai multa putere bla bla bla. Pai daca tot isi pune de demaraj sa isi puna 15 pe fatza 40 pe spate.Viteza maxima o sa fie cum ziceai cam pe la 140,dar se merita.Dupa ce am pus pe fostu meu motor combinatia asta ziceai ca e de 250 (nici chiar) dar oricum prin oras e mult mai buna combinatia asta.Cand accelerezi se duce imediat in 130-140 Si acu sa iti raspund la intrebare eu zic ca un 110-115km/h la drum lung sa nu il fortezi adica cam pana sa se deschida powervalveul.
  14. http://www.125ccsportsbikes.com/forums//in...showtopic=31334 La carburator doar recomanda sa il schimbi cu unu de 34 mm.Dar cine stie.
  15. offf nu te-ai prins tocmai asta era si faza era o GLUMA!
  16. alexutzzz daca ai gasit tu vreo limitare la tine in carburator sau stii pe cineva care are asa ceva ma impusc.Daca eu iti zic ca motoru tau e limitat in roata pe spate ca e mai mica(ca diametru) ma crezi?
  17. Aveti mai toti rs-uri si nici nu stiti cu ce se mananca. Ca sa delimitezi un rs mai intai trebuie sa afli ce tip de limitare ai. Daca motorul tau dupa 8000 de turatii pleaca deodata tare pana pe la 11-12 mii de ture e perfect.Inseamna ca ai powervalveul si ca functioneaza.Daca nu face chestia asta inseamna ca nu il ai sau e deconectat logic.Asta costa o gramada de bani si trebuie sa te duci la united motors sa il cumperi ca in alta parte nu cred sa gasesti prin romania.Daca e deconectat doar il conectezi f simplu. Daca motorul tau fuge tare dupa 8000 de ture dar mai mult de 110 km/h nu prinzi cu el atunci e treaba la esapament.Acesta poate sa fie el construit limitat si il inlocuiesti cu altul cum ar fi giannelli,arrow, jim lomas sau are o chestie iesita din el care trebuie taiata si sudat peste ceva acolo sa nu ramana gaura sau mai scump il inlocuiesti si gata. Si chestia cu cdi-ul(o intarziere in aprindere intre 6000-7000 de ture) nu are treaba cu viteza maxima,dar este deranjanta.Se poate scoate limitarea asta f usor. Daca prinde doar 140,140 si ceva km/h ai pe el pinioane de demaraj. Furia_soselei daca nu stii ce vb mai bine taci.
  18. Are prea mult aer nu prea multa benzina daca se tureaza ca dracu fara sa vrei si nu revine la relanti dupa ce ai luat mana din acceleratie.
  19. http://www.125ccsportsbikes.com/forums//in...?showtopic=5822 Cauta mai jos pe acolo ca gasesti niste manuale interesante.Chiar daca nu e pt anul tau e aceeasi chestie.
  20. Senzorul de temperatura e situat deasupra chiuloasei si masoara temperatura lichidului de racire.
×
×
  • Creează nouă...