Nicolas Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Salutare... detin si eu o motoreta de circa un an de zile, o Honda Hornet S din 2000(are acelasi motor ca F2 si F3), pot zice ca am fost multumita de ea pana acum, adica nu am avut nici un fel de problema cu ea... pana acum 2 saptamani, cand ce sa vezi... necaz, probleme la cutia de viteze. Sa ma fac inteles: in treapta a II-a daca ma dau mai tare la ea... im scapa si imi sare in treapta a III-a sau pe liber...in rest toate vitezele sunt ok... ce poate sa aiba?!?! apelez la bunatatea dumneavoastra domnilor... si astept... un sfat, o idee, o vorba buna.... va multumesc, o zi minunata in continuare si asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 mai usor ar fi daca ai duce-o intr-un service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Suna a pinoane de a 2 a phutute. Asta mai ales daca a fost abuzata cu uili si burnout. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Pinionul de a 2-a impreuna cu crabotii care il actioneaza trebuie schimbate. Preferabil ar fi sa faci lucrarea intr-un service. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate