Sari la conținut

Nicolas

Membru
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Nicolas

  1. De Vanzare: YAMAHA XT-1200Z SuperTenere Pentru mai multe detalii accesati linkul: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-xt%201200%20z%20supertenere-din-2012-611310.html Asfalt Uscat!
  2. Nicolas

    BURSA LOCALA

    De Vanzare: YAMAHA XT-1200Z SuperTenere Pentru mai multe detalii accesati linkul: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-xt%201200%20z%20supertenere-din-2012-611310.html Asfalt Uscat!
  3. Nicolas

    Donații

    in legatura cu anuntul... este valabil doar pentru cei din judetul Vrancea. Cei interesati sa imi lase un mesaj pe privat cu numarul de telefon!!
  4. Nicolas

    Donații

    Salutare... detin 8 bucati stickere cu Atentie la Motociclisti! Cine doreste sa lase mesaj aici sau PM, asfalt uscat!!
  5. Nicolas

    Accidente

    1. http://www.monitorulvn.ro/articole/ultima-or--motociclist-spulberat-de-o-masina_2_129530.html 2. http://www.monitorulvn.ro/articole/ultima-or--galerie-foto-poli-ist-implicat-intr-un-accident-de-circula-ie_2_129529.html
  6. Plemeteaaa... cf? ;))

  7. Nicolas

    Accidente

    mda, numai ca noi avem "norocul" sa dam peste masini, camioane, tractoare!!!
  8. Nicolas

    Accidente

    fu2-10 gurita DYA, las ca te dau eu pe mana lu` Andrew
  9. Nicolas

    Accidente

    nu te vom uita niciodata, vei fi in sufletele noastre mereu... Dumnezeu sa te ierte!!!
  10. cateva poze... cu bestioaca mea
  11. in legatura cu accidentul de la Vidra... am auzit de el, dar niste detalii mai amanuntite, cine-i baiatul, ce mobra avea, de unde este, ce a patit... se poate??? Mesaj completat eu atat am aflat: La data de 1 iulie 2010, orele 18.50, pe D.N.2D, km.34+200 m, în localitatea Vidra, B. Cristian, de 25 ani, în timp ce conducea motocicleta marca Honda, a executat manevra de depăÂşire a autoutilitarei marca Dacia 1307, ce se deplasa în aceeaÂşi direcție de mers Âşi a intrat în coliziune cu autoturismul marca Mitsubishi care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui B. Cristian, care în prezent se află internat la o unitate medicală din BucureÂşti. Cercetările sunt continuate de polițiÂşti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului!!! sau Fiul judecatoarei de la Tribunalul Vrancea Aneta Bordea a suferit un grav accident rutier la Vidra. Aseara in jurul orei 19.00, in timpul unei depasiri neregulamentare, Cristian Bordea in varsta de 25 de ani a intrat cu motocicleta intr-un autoturism care circula regulamentar. Cele doua vehicule au fost puternic avariate iar tanarul motociclist a ajuns la spital!!! Asfalt uscata fara asemenea evenimente neplacute!!!
  12. "o Dacie care nu te vede într-o intersecție" bun de stiut, de acum sa ma feresc de... Dacie (singura masina care nu vede motociclistii), restul masinilor is ok!!!
  13. Nicolas

    BURSA LOCALA

    multumim de informatie, azi am facut 5 motociclisti fericiti.... cu acei rucsaci de rezervor!!! Grazzie
  14. nop... este vorba de o Honda Hornet S.
  15. scuze... m-am gandit la transmisie si am scris distributie!!! problema cu transmisia!!! ...
  16. in treapta a II-a, la peste 5000 de turatii, imi sare pe Neutral, sau rareori in treapta a III-a... ma poate ajuta si pe mine careva?!?!? hai ca dau o bere...
  17. Nicolas

    Accidente

    mmmm... nasol ce pot zice... insanatosire grabnica!!!
  18. Salutare... detin si eu o motoreta de circa un an de zile, o Honda Hornet S din 2000(are acelasi motor ca F2 si F3), pot zice ca am fost multumita de ea pana acum, adica nu am avut nici un fel de problema cu ea... pana acum 2 saptamani, cand ce sa vezi... necaz, probleme la cutia de viteze. Sa ma fac inteles: in treapta a II-a daca ma dau mai tare la ea... im scapa si imi sare in treapta a III-a sau pe liber...in rest toate vitezele sunt ok... ce poate sa aiba?!?! apelez la bunatatea dumneavoastra domnilor... si astept... un sfat, o idee, o vorba buna.... va multumesc, o zi minunata in continuare si asfalt uscat!!
  19. Salutare... detin si eu o motoreta de circa un an de zile, o Honda Hornet S din 2000(are acelasi motor ca F2 si F3), pot zice ca am fost multumita de ea pana acum, adica nu am avut nici un fel de problema cu ea... pana acum 2 saptamani, cand ce sa vezi... necaz, probleme la cutia de viteze. Sa ma fac inteles: in treapta a II-a daca ma dau mai tare la ea... im scapa si imi sare in treapta a III-a sau pe liber...in rest toate vitezele sunt ok... ce poate sa aiba?!?! apelez la bunatatea dumneavoastra domnilor... si astept... un sfat, o idee, o vorba buna.... va multumesc, o zi minunata in continuare si asfalt uscat!!
  20. Salutare dragi Hornetisti.... detin si eu o asemenea motoreta de circa un an de zile, o Honda Hornet S din 2000, pot zice ca am fost multumita de ea pana acum, adica nu am avut nici un fel de problema cu ea... pana acum 2 saptamani, cand ce sa vezi... necaz, probleme la cutia de viteze. Sa ma fac inteles: in treapta a II-a daca ma dau mai tare la ea... im scapa si imi sare in treapta a III-a sau pe liber...in rest toate vitezele sunt ok... ce poate sa aiba?!?! apelez la bunatatea dumneavoastra domnilor... si astept... un sfat, o idee, o vorba buna.... va multumesc, o zi minunata in continuare si asfalt uscat!!!
×
×
  • Creează nouă...