Sari la conținut

Nicolas

Membru
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Vrancea
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    urmeaza
  • Numar Moto
    din tabla!
  • Club
    prieten cu toata lumea

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Hornet S, Suzuki K2

Nicolas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. De Vanzare: YAMAHA XT-1200Z SuperTenere Pentru mai multe detalii accesati linkul: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-xt%201200%20z%20supertenere-din-2012-611310.html Asfalt Uscat!
  2. Nicolas

    BURSA LOCALA

    De Vanzare: YAMAHA XT-1200Z SuperTenere Pentru mai multe detalii accesati linkul: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-xt%201200%20z%20supertenere-din-2012-611310.html Asfalt Uscat!
  3. Nicolas

    Donații

    in legatura cu anuntul... este valabil doar pentru cei din judetul Vrancea. Cei interesati sa imi lase un mesaj pe privat cu numarul de telefon!!
  4. Nicolas

    Donații

    Salutare... detin 8 bucati stickere cu Atentie la Motociclisti! Cine doreste sa lase mesaj aici sau PM, asfalt uscat!!
  5. Nicolas

    Accidente

    1. http://www.monitorulvn.ro/articole/ultima-or--motociclist-spulberat-de-o-masina_2_129530.html 2. http://www.monitorulvn.ro/articole/ultima-or--galerie-foto-poli-ist-implicat-intr-un-accident-de-circula-ie_2_129529.html
  6. Plemeteaaa... cf? ;))

  7. Nicolas

    Accidente

    mda, numai ca noi avem "norocul" sa dam peste masini, camioane, tractoare!!!
  8. Nicolas

    Accidente

    fu2-10 gurita DYA, las ca te dau eu pe mana lu` Andrew
  9. Nicolas

    Accidente

    nu te vom uita niciodata, vei fi in sufletele noastre mereu... Dumnezeu sa te ierte!!!
  10. cateva poze... cu bestioaca mea
  11. in legatura cu accidentul de la Vidra... am auzit de el, dar niste detalii mai amanuntite, cine-i baiatul, ce mobra avea, de unde este, ce a patit... se poate??? Mesaj completat eu atat am aflat: La data de 1 iulie 2010, orele 18.50, pe D.N.2D, km.34+200 m, în localitatea Vidra, B. Cristian, de 25 ani, în timp ce conducea motocicleta marca Honda, a executat manevra de depăÂşire a autoutilitarei marca Dacia 1307, ce se deplasa în aceeaÂşi direcție de mers Âşi a intrat în coliziune cu autoturismul marca Mitsubishi care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui B. Cristian, care în prezent se află internat la o unitate medicală din BucureÂşti. Cercetările sunt continuate de polițiÂşti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului!!! sau Fiul judecatoarei de la Tribunalul Vrancea Aneta Bordea a suferit un grav accident rutier la Vidra. Aseara in jurul orei 19.00, in timpul unei depasiri neregulamentare, Cristian Bordea in varsta de 25 de ani a intrat cu motocicleta intr-un autoturism care circula regulamentar. Cele doua vehicule au fost puternic avariate iar tanarul motociclist a ajuns la spital!!! Asfalt uscata fara asemenea evenimente neplacute!!!
×
×
  • Creează nouă...