sorin_moto Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 aia de la united care cica sunt cei mai cei in ale motoarelor ?? ce sa faci..traim in RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 ce misto cu serviceurile astea joking ... al draku daka m-a lasat vreodata minsku ... tr tr tr tr facut la service la mine in curte si facut din cauza la acident k altfel nu avea nik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 10, 2006 Autor Share Postat Mai 10, 2006 ce misto cu serviceurile astea joking ... al draku daka m-a lasat vreodata minsku ... tr tr tr tr facut la service la mine in curte si facut din cauza la acident k altfel nu avea nik De ce ti-ai ales nick-ul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 in cate secunde prinde Honda Cbr 125 100km/h????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 (editat) cred ca intro ora doua ia suta :lol: ee...glumeam...vreo 40 de secunde ))...joking din nou...cam ca dacia asa cred...poate nitel mai bine...parerea mea.. Editat Mai 10, 2006 de sorin_moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 ai tu cbr de sti ca ia ca dacia?????lasai pe cei cu cbr sa raspunda la aceasta intrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 cunosc pe unu care are m-am plimbat si io cu el...si nu prea fuge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 si io am mers cu a lu cobraart dar nu imi pot permite sa zic in cat ia suta pt ca nu stiu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 mah nici eu nu pot sa iti zic in cat ia suta....oricat nu ia repede toata treaba e ca eu m-am dat cu dacie,cu clio, cu opel astra cu opel vectra B cu pasat si nic una dintre ele nu a avut c sa imi faca la treapta 1 la a2a....vectra si passat imi dau mucu grav.....vectra 2.2 pasat 1,9 130 de cai astra (115 cai) nu are ce sa imi faca pana in 90-100 la ora....asta deoarece sa lasa f mult d fund si incepe sa patineze p loc grav de tot clio de 65 d cai se tine mai bine la plecare dupe mne decat cu astra stateam si ma gandeam asa...poi dak as fi avut rs 2006......ma dadeam cu 200 de cai tractiune spate si nu avea c sa imi faca(banuiesc ca nu avea c sa imi faca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 (editat) m-am dat io cu un mercedes c200 si nu ma facut pana la vro 130 Editat Mai 11, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 11, 2006 Autor Share Postat Mai 11, 2006 in cate secunde prinde Honda Cbr 125 100km/h????? Avand in vedere ca am turbo si shot de nos pe ea in 2 sec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Avand in vedere ca am turbo si shot de nos pe ea in 2 sec bi-turbo ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 am vandut aprilica:((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Si ce urmeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Si ce urmeaza? cbr 125... ...de cand a vazut`o pe a lui cobra a innebunit...nu se ma intelge cu lumea,tranteste rs`u...vrea CBR125!!!! dala cu turbo si nos...si neon mov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 docamdata nimik pe la 19 ani o sa imi iau un k6 acum imi iau masina sa mai linistesc parinti ca i-am inebunit si ii las anu asta sa doarma linistiti:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 La anu vezi ca o sa apara K7 ,nu o sa mai fie tot k6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 (editat) mie imi place 6:)nu ca ai tu acum:)))) plm am zis si eu asa da io m-as multumi cu un gsx-r 750 an 97 asa acum sa vdm ce bani produc:D Editat Mai 11, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 cica "m-as multumi cu un gsx-r 750 an 97" bag de seama ca nu prea le ai cu apreciatu puterii motorului.... intreaba-l pe silviu cum face k6-le lui.... da 750 e de ajuns dar nu e de "m-as multumi". my 2 cents Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 (editat) mda....ma io am mers cu gsx din 97 si m-ia placut am zis ca ma multumesc pt ca cred ca nu o sa am bani de k6:(si merge si una mai veche si oricum am mers si pe zx6 din 95si nu ma satisface asa ca veziti de treaba ta si de apreciatu tau Editat Mai 12, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 auzi fata stai calma ca si eu am mers pe 750 si pe 600 , daca ai stii semnificatia "my 2 cents" poate ca nu te-ai ambala asa , but then again exista scoala pentru asa ceva . e bine daca nu te satisface un zx6 din 95 , ai sange de racer cred....pot sa te ating? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 nu sunt fata si nu stiu ce inseamna my 2 cents....da stiu sa conduc o motocicleta mai bine ca tine hai ca nu mai am chef de cearta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 sa conduci tu ursuletzu pe care ti-l vei lua , ca motocicleta nu prea se conduce , mai ales la trickurile tale nu prea se numeste condus , nici nu am zis ca merg eu mai bine ca tine zeule care esti , cel putin eu nu ma dau in stamba. "hai ca nu mai am chef de cearta" inca unu care il are ca model pe becali...daca vrei te sponsorizez cu niste oi si te faci un adevarat "raizboinic al luminii". .... Numa bine! si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 nu sunt fan becali ma si asa mi-am gasit inspiratia in acel moment sa zic condus nu cred ca e o gresala prea mare aaa si oile pastreazale pt tine ca vad ca esti cam cioban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Ce va mai iubiti .Nu vreti sa vorbiti la un suculet si sa nu mai da-ti cu impresia ca "eu sunt mai tare ca tine bah" etc etc??...nu e deloc frumos sa subestimezi pe cineva si chiar daca ar fi asa ,NU ASTA E SPIRITUL MOTOCICLISTIC pt care toti ne batem cu pumnii in piept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate