Reverse Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Ti-a dat mata trabantul pe gaz? O roata imi vand de la masina si iti cumpar trompeta aia pe care o numesti tu motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 Pe trompeta asta am invatat eu multe Ba, mai bine decat un TZR de 50cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 ba fratie..pun contactu bag neutral ma leg de tine..si pana acolo mergem lejereanu cu 200;) se pare ca nu merge nimeni de 1 mai la mare=)) Ba ti-am zis ca daca e asa cum am planuit ...vin si io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Pe trompeta asta am invatat eu multe Ba, mai bine decat un TZR de 50cmc impreuna adunate rotile tale nu faceau cat roata mea de pe spate la tzr Calicea,ce ma iti pui set pe runner sau cu ce plm mergi la mare??hai ca te iau io in masina ca vad ca sunteti multi pietoni si nu ma lasati sa merg cu motoru`... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 De ce ma nu te lasa sa iesi cu motoru? Nu iti place atunci cand iti bate briza in plete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 De ce ma nu te lasa sa iesi cu motoru? Nu iti place atunci cand iti bate briza in plete? Yo am fost anu` trecut la mare cu motoru,anu asta e la moda sa mergi cu masina + ca am multi prosti de carat (costy calicea) si n-are cine sa se tina dupa mine pana acolo ...ca voi merjetzi incet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 De ce ma nu te lasa sa iesi cu motoru? Nu iti place atunci cand iti bate briza in plete? nu stie el ma sa mearga pe dastea de 600 ca sa nu mai vorbim ca e si cbr si deja e ceva prea sofisticat pt el=))) vine cu V8 asa batraneste o arde in basini pe mamaie pe acolo se crede pimpin=)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 Ce ti-e si cu parinti astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Ce ti-e si cu parinti astia ...sau cu copiii astia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 ....roacheri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 nebuni din judetu PHiladelphia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 Ba, sa nu mai zici ca nu te sun cand vin pe circuit! Te-am sunat si nu ai vrut sa ne vedem PS: pana la urma m-am dat,dar nu imi sta guma de pe fata bine, imi aluneca in draci...adio aplecari joase.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Ba, sa nu mai zici ca nu te sun cand vin pe circuit! Te-am sunat si nu ai vrut sa ne vedem PS: pana la urma m-am dat,dar nu imi sta guma de pe fata bine, imi aluneca in draci...adio aplecari joase.... Da ba m-ai sunat...da puteai sa suni inainte sa pleci , oricum weekendu asta si cel ce urmeaza nu pot iesii ptr ca am niste examene...poate next time,oricum vine caldura o sa ne vizitam mai des...pun actipild pe numar si ii dau tare pe turbozone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Yo am fost anu` trecut la mare cu motoru,anu asta e la moda sa mergi cu masina + ca am multi prosti de carat (costy calicea) si n-are cine sa se tina dupa mine pana acolo ...ca voi merjetzi incet... iar vorbesti prostii ma? stii ca mereu am fost seful tau... Nu ma nu imi pun set pe Runner.... O sa imi iau si eu intr-o buna zi motor nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 Da ba m-ai sunat...da puteai sa suni inainte sa pleci , oricum weekendu asta si cel ce urmeaza nu pot iesii ptr ca am niste examene...poate next time,oricum vine caldura o sa ne vizitam mai des...pun actipild pe numar si ii dau tare pe turbozone Eu am pierdut numarul cand am venit spre circuit Cand m-am intors (fara numar) fiecare radar l-am luat cu 130 Sa imi trimita amenda acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 iar vorbesti prostii ma? stii ca mereu am fost seful tau... Nu ma nu imi pun set pe Runner.... O sa imi iau si eu intr-o buna zi motor nu? da sefu`...sefu ia spala-mi roata din spate...vezi ca am calcat in ceva urat hai ba calicea ca esti nepotelu meu preferat intr`o buna zi ...am 3 mito noi ptr tine si kosmin 4 rs`uri..nimic nu vrei,nimic nu`ti convine... Eu am pierdut numarul cand am venit spre circuit Cand m-am intors (fara numar) fiecare radar l-am luat cu 130 Sa imi trimita amenda acasa Mergi prea tare daia pierzi numaru...si io pe la 130 ca tine asa...schimb a2a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 da sefu`...sefu ia spala-mi roata din spate...vezi ca am calcat in ceva urat hai ba calicea ca esti nepotelu meu preferat intr`o buna zi ...am 3 mito noi ptr tine si kosmin 4 rs`uri..nimic nu vrei,nimic nu`ti convine... Mergi prea tare daia pierzi numaru...si io pe la 130 ca tine asa...schimb a2a Incepi cu fite de RR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Incepi cu fite de RR? pai si tu ai tot RR ..de la tine am invatat fitele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 da sefu`...sefu ia spala-mi roata din spate...vezi ca am calcat in ceva urat hai ba calicea ca esti nepotelu meu preferat intr`o buna zi ...am 3 mito noi ptr tine si kosmin 4 rs`uri..nimic nu vrei,nimic nu`ti convine... Mergi prea tare daia pierzi numaru...si io pe la 130 ca tine asa...schimb a2a din ce film era asta bai paule...ca imi pare cunoscuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 din ce film era asta bai paule...ca imi pare cunoscuta acelasi film in care tu iti daramai propria poarta cu cbr`u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 mda......kitu d delimitare rs 2006........650euro(sunat aku 2 min).....zici ca e vreun avion.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 Asa si? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Asa si? Meniu la KFC 150mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 Meniu la KFC 150mii Prefer MC ca e 120mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Prefer MC ca e 120mii aoleu ce chitros esti ba , ai MOTOCICLETA daia cu roateee si te chitrosesti la 30 de mii adica 3RON...3 firfirici.. on topic : Croissant -2,5RON (25mii) BUCURIA COPILULUI : NEPRETUITA...ptr toate celelalte exista MASTERCARD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate