jakk Postat Decembrie 12, 2017 Share Postat Decembrie 12, 2017 A facut unul inconjurul lumii cu R1... inclusiv piste de nisip in Africa. daca nu ai altceva mai bun de facut o fi bine si asa... parca era un R6 primele modele si cu vro 330.000 si ceva km pe bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 Nu a facut nimeni o tura lunga pe ss in 2018 ?? :-L sparg eu gheata 970 km o Honda 600rr 2008 si un srad 98 600 Tm-Deva-Sibiu-Transfagarasan-Ramnicu Valcea-Slatina-Craiova-Drobeta Turnu-Severin-Orsova-Caransebes-Lugoj-Tm intr-o singura zi ,opriri doar pentru alimentat si pe Transfagarasan . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 Am spart eu gheata acum 2 saptamani. Moto: CBR600RR 2007, sa stock. Bagaj prins cu plasa de saua pasagerului si cam atat. Traseul a fost urmatorul: - Tur: Bucuresti -> Cheia -> Brasov -> Sf Gheroghe -> Miercurea Ciuc -> Gheorgeni -> Bicaz -> Piatra Neamt -> Suceava -> Botosani - Retur (4 zile mai tarziu): Botosani -> Suceava -> Piatra Neamt -> Bicaz -> Gheorgheni -> Miercurea Ciuc -> Sf Gheorghe -> Intorsura Buzaului -> Siriu -> Bucuresti Ceva daune fizice in urma drumului? Absolut nici una. Singura portiune mai dificila pe care am resimtit-o, a fost cea din Bicaz, unde asfaltul este groaznic mai ales pentru o sportiva. Asfalt uscat sa ai acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 Ce topic mort. Ia sa vedem , pana unde ati mers cel mai departe pe o vitezana ?)) La mec, a fost așa de departe ca i-am dat si a doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate