morarugeorge Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Pentru a nu mai deschide multe topicuri... voi posta aici mici detalii din calatoriile mele pe 2 roti. Campulung - Pestera - Zarnesti - Fagaras - Balea Lac - Curtea de Arges - Campulung. Dupa o lunga pauza am plecat intr-o mica tura pe motor pregatatitoare pentru urmatoarele plimbari ce vor urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Superb, tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 excelent felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 baaaaa....si pe mine nu m-ati sunat.......si daca cumva credeti ca nu pot sa vin cu FZul dupa voi, va inselati amarnic.....next time.....call Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 30, 2009 Autor Share Postat Iunie 30, 2009 O tura rapida la Marea Neagra in speranta de a campa la Vadu pe plaja. Insa... nu s-a putut datorita taxei impusa de nu stiu ce mahar de ministru pentru cine stie ce motive personale. taxa este 20 lei/persoana si 100 lei/vehicul valabile tot anul. In consecinta.... ne-am oprit in navodari in campingul "S" unde am campat si ne-am balacit. In drumul spre casa ne-am oprit la Monumentul si cetatea Adamclisi. Harta traseului urmat de aproximativ 800km: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 scuterul finlandez e mortal... ce marca este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iulie 1, 2009 Autor Share Postat Iulie 1, 2009 este vespa din 1973 si avea pe bord peste 93.000 km era al unui tataie finlandez care semana perfect cu un prieten de al meu "Giurgy" Mortal omul, toate respectele mele pentru calatoriile lui prin toata europa pe vespa. Acum era in drum spre Istambul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 e un Piaggio Vespa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iulie 21, 2009 Autor Share Postat Iulie 21, 2009 (editat) Vizita la Rosia Montanta Traseu urmat: Campulung, Brezoi, Voineasa, Sugagm Sebes, Alba Iulia, Bucium, Rosia Montanta Rosia Montana, Baia de Aeries, Aiud, Tarnaveni, Medias, Agnita, Fagaras, Sercaia, Zarnesti, Rucar, Campulung Mai tot drumul a plouat, un pic de soare... am avut parte si de putin noroi (2km in vreo 2 ore de camp plin de apa, patinoar curat). Drumul era pe harta... dar in realitate doar niste urme foarte vagi de carute. Vizionare placuta Si iarasi cateva poze Mesaj completat 2009.08.15~16 Scuba la Sf. Ana Editat Iulie 21, 2009 de morarugeorge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat August 18, 2009 Autor Share Postat August 18, 2009 Scuba in Sf. Ana in weekend-ul 15~16 aug 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate