Sebiuta Postat Ianuarie 20, 2004 Share Postat Ianuarie 20, 2004 Hmm.....deci m-a prins si pe mine boala asta cu motoarele. Am niste prieteni care si-au luat ceva ij-uri 4,5 si si le-au modificat...arata binisor fatza de cum erau ..Mi-ar fi de mare ...MARE... folos ceva scheme de Jupiter 4-5.Schemele astea ar fi necesare sa inteleg principiul de functionare si sa nu ma pierd in momentul in care desfac ceva ..Nu sunt afon de tot , da am vazut la cineva un motor de IJ 5 desfacut si m-a apucat groaza cand am vazut cate are..brrr...Si ar fi buna si schema electrica pentru ca sunt interesat de ceva modificari ..mai incolo ..inclusiv sistemul de aprindere.. Va rog tare mult care avetzi ceva scheme sau macar link-uri spre asa ceva datzi-mi un semn .. daca e mai simplu un mail pe sebiuta@home.ro Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Ianuarie 20, 2004 Share Postat Ianuarie 20, 2004 Du-te frumushel pe www.motorlife.ro la sectiunea motociclete/IJ... O sa gasesti pe acolo cate ceva mai incearca : mcasta.ru aici ai de bajbait ceva ca e in ruseste....dar cred ca sunt scheme cat de cat complete: motoizh.ru daca nu e destul cauta si tu cu google si scobeste prin rezultate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Ianuarie 21, 2004 Share Postat Ianuarie 21, 2004 Ia d'aci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Ianuarie 21, 2004 Share Postat Ianuarie 21, 2004 shi mai ia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Ianuarie 21, 2004 Share Postat Ianuarie 21, 2004 deocamdata atat ,daca mai vrei trmite-mi un mail sau zii aici ce mai vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 23, 2004 Share Postat Ianuarie 23, 2004 pe motorlife.ro gasesti o gramada am luat si eu de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 23, 2004 Share Postat Ianuarie 23, 2004 lasa o adresa de mail ca sa pot sa-ti mai trimit niste chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Ianuarie 23, 2004 Share Postat Ianuarie 23, 2004 "lasa o adresa de mail ca sa pot sa-ti mai trimit niste chestii" Trimite-mi shi mie te rog shi eu sunt posesor de ij 4.Mail-ul este la prezentarea mea Multzam fain S-kidu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 24, 2004 Share Postat Ianuarie 24, 2004 sper sa fi ajuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate