sacal Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 pana la urma am luat arai condor. am probat si schubert si shoei, si arai a fost turnata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nec+ultra Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Cea mai silentioasa casca: Shark RSR2 - am luat una, m-a uscat de bani, insa e de execptie - la 150km/h abia auzi zgomotul vantului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Cea mai silentioasa casca: Shark RSR2 - am luat una, m-a uscat de bani, insa e de execptie - la 150km/h abia auzi zgomotul vantului... De unde ai luat Shark-ul si la ce bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Vezi ca sunt Honda importatori Shark ,incearca la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Vezi ca sunt Honda importatori Shark ,incearca la ei Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 salut are careva Nolan N83 Classic Plus ? ce parere aveti? saptamana trecuta mi-am luat un Nolan N83 Classic Plus din germania( louis) si dupa cum sta pe cap si cum inchide pe langa viziera cred ca e bunicica sincer am mers cu ea deocamdata doar in oras asa ca nu pot spune cat si cum.... e si la reducere 100 de oioro asta ptr cei care nu-si pot permite ceva scump dar totusi vor o casca bunicica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate