N-X-R Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 iti tot scriu pe PM sa -mi dai si mie pozele dar nu ai semnal... va rog io care imi da si mie pozele ca nu pot dormi noaptea daca nu le vad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bostoaica2005 Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 cine mai vrea pozele va astept pe id bostoaica2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 merci pt poze. acum m-am linistit realitatea trebuie intotdeauna vazuta la propriu sau cum e ea. RIP pt baiatul ala dar fiecare trebuie sa-si aiba de grija in primul rand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wulfrik861 Postat August 19, 2019 Share Postat August 19, 2019 On 28.06.2009 at 12:59, cristi 57 said: ... pozele m-au cutremurat, mult mai mult decat stirea in sine! Imaginea este mai puternica decat vorbele... Poate-i va ajuta pe altii sa traiasca! RIP pustiului, s-a platit prea scump neatentia! Problema la scuterul lui Cristi in primul rand, e ca nu ii prindeau franele cum trebuie!si i-am spus sa mearga sa si le faca pt ca era sa ma bag in tir cu el pe Renasterii pt ca nu prindeau aproape deloc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate