Schwarz Muller Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Pentru cei interesati, ma puteti contacta la 0767.743.816. Locatie: zona Obor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Poti afla si codul de culoare sau trebuie sa vin eu cu codul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) Ce inseamna preturi promotionale? Da un exemplu ceva..uite te ajut eu. Da-mi, te rog, un pret pentru carene, rezervor, aripa la un CBR600 f 1 din 1990, e neagra mat si as vrea s-o fac negru lucios ( nu sidefat sau perlat). Merci Editat Iunie 30, 2009 de sailordana8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian2009 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Salut ! Am un Suzuki Burgman pe care vreau sa-l vopsesc integral. Te rog sa-mi spui cat ma costa (macar aprox) manopera, materialele si demontarea / montarea. Mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Iunie 30, 2009 Autor Share Postat Iunie 30, 2009 Poti afla si codul de culoare sau trebuie sa vin eu cu codul ? Momentan, cu codul trebuie sa vii tu... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Iunie 30, 2009 Autor Share Postat Iunie 30, 2009 V-am trimis pm-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 V-am trimis pm-uri... Merci..astept raspunsul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) Poti afla si codul de culoare sau trebuie sa vin eu cu codul ? http://www.colorrite.com/matrix-colors.cfm...FTOKEN=60716397 Am mai gasit ceva pe un forum Yamaha, zice ca ar trebui sa fie sub saua din spate un sticker pe cadru unde scrie codul de culoare. Editat Iunie 30, 2009 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r0b3r71n9 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Salut Am si eu un Gilera Stalker ...as vrea sa stiu un pret pentru reparare fibra .. plus aceeasi culoare .. acel albastru sau mov perlata.. (vopsea identica cu ceea actuala) mar interesa ca vreau la sfarsitul veri sa il fac .. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Cam cat ma costa sa vopsesc integral o motocicleta? toate carenele + rezervor. Astept raspuns pe PM, Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate