Kawa_GPZ Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 stiu doar ca a fost luat de ambulanta, mi-a zis un prieten care e motociclist si a ajuns acolo dupa ce s-a terminat totul... daca are cineva detalii depsre accident sa ne zica si noua ca sa stam mai linistiti....sper sa fie bine!!! Mare grija ca soferii inca nu stiu ca au iesit motociclistii si nu's obisnuiti, ieri dimineata unul a intors in fata mea de abia am reusit sa franez de pe la 60 la 20-30km/h si apoi l-am ocolit prin spatele masinii. Asfalt uscat fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Mare grija ca soferii inca nu stiu ca au iesit motociclistii si nu's obisnuiti, ieri dimineata unul a intors in fata mea de abia am reusit sa franez de pe la 60 la 20-30km/h si apoi l-am ocolit prin spatele masinii. Asfalt uscat fara incidente! Da ce pana mea mah, creeru le face format la memoria de lunga durata in fiecare toamna de nu-si aduc aminte ce-i aia o motocicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Da ce pana mea mah, creeru le face format la memoria de lunga durata in fiecare toamna de nu-si aduc aminte ce-i aia o motocicleta ? Si ce te face sa crezi ca vara stiu ce ii aia motocicleta sau prioritate ? Ei vad doar inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Totusi chiar daca o sa-mi iau publicul in cap eu zic ca nu ai ce cauta pe o motocicleta pe vremea asta.Punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 (editat) NU stiu nimic de accident. Poate aflama azi cand ne intalnim ca e Joi. Totusi chiar daca o sa-mi iau publicul in cap eu zic ca nu ai ce cauta pe o motocicleta pe vremea asta.Punct. Aici e faza cu dracusorul si ingerasul de pe umeri. Acum care are putere de convingere mai mare. Si faza e ca in Cluj a fost vreme OK de mers cu motorul. Editat Martie 16, 2006 de Shak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate