Bogdan_dbm Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Stie careva de unde se regleaza farurile la Suzuki GSX R 600 SRAD? Bat prea jos...si as vrea sa le mai ridic putin. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Te duci undeva unde e bezna si loc perfect orizontal. Te plasezi la cca. 5.2 metri de un zid. Reglezi astfel incit marginea superioara a spotului sa fie pe perete cam la 5 cm sub inaltimea farului (centrul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel03 Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Te duci undeva unde e bezna si loc perfect orizontal. Te plasezi la cca. 5.2 metri de un zid. Reglezi astfel incit marginea superioara a spotului sa fie pe perete cam la 5 cm sub inaltimea farului (centrul). ca tehnica folosesti ce e scris mai sus.iar suruburile de reglaj sunt acestea.eu asa am reglat acum 2 sapt farurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Iulie 2, 2009 Autor Share Postat Iulie 2, 2009 ca tehnica folosesti ce e scris mai sus.iar suruburile de reglaj sunt acestea.eu asa am reglat acum 2 sapt farurile Multumesc! Asta ma interesa. Am rezolvat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Multumesc! Asta ma interesa. Am rezolvat-o. aceeasi problema o am si eu atat ca eu la faza lunga am o improvizatie si nu stiu ce tip de bec imi trebuie sa scap de improvizatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate