ggobi Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Prin prezenta recunosc ca am comis in data de 5.07.09 urmatoarele: -m-am plictisit pe A2 -m-am enervat intre Pitesti si Campulung,mi-a mai trecut pana in Podul Dambovitei -plimbat pe un forestier cu noroaie rezon pana la barajul Petrimanu -testat limitele prin noroaie si sleauri de la camioane de busteni -testat limitele pe alte forestiere mai bolovanoase prin padure in urcare Iezer-Papusa si dupa spre Fagaras -intors pe malul de nord al lacului prin noroaie la greu,plus adrenalina la max cand m-a fugarit un ciobanesc dihai ce pazea o rulota a forestierilor -intors la limita "talentelor" din dotare pe Rasnov-Poiana Brasov-Cheia -intr-un final apoteotic,liniute semforiste prin Bucuresti la 10 seara,ca nu mai ..... Ma caiesc ca a fost cam raliu pentru gustu' meu,da' se mai intampla...si ca nu mi-au iesit deloc bine unele poze. Gobi Si niste poze... http://s658.photobucket.com/albums/uu307/g...mview=slideshow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Frumoasa tura. Totusi, nu crezi c-ar trebui sa schimbi motorul ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 a schimbat gumele ar trebui sa vada straini pe unde circula sv-u in rumeinia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iulie 6, 2009 Autor Share Postat Iulie 6, 2009 Daca ma-ntrebi azi,motorul meu trebuie sa: aiba macar 70 CP si cuplu stil v2, capabil de un 180km/h pe autostrada si ager pe asfalt nu fie mai greu de 200 kg sa fie subtirel,bun in oras capabil pe forestiere ca astea,chiar daca nu poti sa-i dai viteza ca la un offroader adevarat sa nu coste prea mult, ca nici bani de achizitie nu-s si de ar fi nu stiu cum mi-ar fi sa dau intr-un BMW 800GS de 11500E(de exemplul cel mai apropiat la celelate cerinte) Gobi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Daca ma-ntrebi azi,motorul meu trebuie sa:aiba macar 70 CP si cuplu stil v2, capabil de un 180km/h pe autostrada si ager pe asfalt nu fie mai greu de 200 kg sa fie subtirel,bun in oras capabil pe forestiere ca astea,chiar daca nu poti sa-i dai viteza ca la un offroader adevarat sa nu coste prea mult, ca nici bani de achizitie nu-s si de ar fi nu stiu cum mi-ar fi sa dau intr-un BMW 800GS de 11500E(de exemplul cel mai apropiat la celelate cerinte) Gobi da-mi voie sa-ti spun ca esti cel putin "sarit de pe fix" FELICITARI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Tot respectu pt tura,felicitari. Prin tura asta ai demonstrat multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 frumos, frumos si io imi faceam probleme ca nu is la semne ca mi-am pus avon distanzia pe gpz ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 frumoasa tura! cred ca trebuie acceptata ca o noua clasa: naked-enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 interesting...am fost si eu p-aklo cu un cielo. Mi se pare ca motoru arata bestial cu cauciu alea. Cam aceleasi dorinte as avea si eu d la motor, plus sa pot sa-i pun genti. "mutantule" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 (editat) LOL asta ca sa vezi de ce sunt capabile unele motociclete atunci cand sunt ajutate un pic de "nebunia" conducatorului dar si cauciucuri gandite pentru total alte moto PS: pozele sunt chiar superbe, ce ai de zici ca nu ti-au iesit? sau pe langa astea mai ai minim 500?? Editat Iulie 14, 2009 de sailordana8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Frumoasa tura !!! Nu cred ca ai ales motorul potrivit pt. asemenea tura, dar ai demonstrat ca se poate!!! Felicitari!!! Tot respectul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate