Sari la conținut

memyselfandI

Super Membru
  • Număr conținut

    1.333
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de memyselfandI

  1. Salut Andrei, eu zic sa o iei pe rand. Cumpara un kit de reparatie a pompei de benzina ( ala cade de obicei, de releu nu prea am auzit sa se strice), apoi daca alimentarea va functiona corect, verifica fisele, curata le, samd. Mi-e greu sa cred ca s a dus CDI-ul. Bafta,
  2. Eu merg maine sa aprind o lumanare, cu masina daca familia nu doreste totusi prezenta motoretelor.
  3. Se pare ca imormantarea va fi la Ghencea Militar,( B1 TV) poate ne adunam cativa.
  4. Avand in vedere ca motopolitistii ne-au ajutat de multe ori sa ne conducem prietenii pe ultimul drum, poate facem si noi un gest..
  5. Salutare, are cineva pe acasa un cover pt semnalul stanga fata ? Modelul 1999. Multumesc,
  6. Drum bun flacai, sa puna cineva o poza cu cardul de motoare, sa ne facem si noi astia care am ramas la birou sange rau )
  7. Salut, uite aici subforumul dedicat. /index.php?/forum/213-germania/ Bafta.
  8. Cum se zice in franceza "ia ba viteza ca furi curent "?
  9. Si eu pateam asta in mod frecvent desi bateria era buna. De cand am schimbat statorul, bateria si releul nu mai face.
  10. Cel de pe mobra are 221mm cu motoreta pe cricul central ( after market) Bafta.
  11. O sa-l masor maine si iti spun. Asta cu "statul aproape vertical"pe cric nu e ok deloc... Bafta,
  12. Salut, am eu un arc original prin garaj, daca vrei ti-l dau sa-l probezi, poate o fi mai tare Si eu am hyperpro si tot barca mi se pare, e drept ca nu am mers cu mobra avand montat arcul original. Bafta.
  13. Se pare ca nu sare asa mult GSA-ul. http://www.bmw-motorrad.com.ro/ro/ro/index.html?content=http://www.bmw-motorrad.com.ro/ro/ro/start.html&notrack=1 Pana la urma, la banii astia e chestie de gust, iti iei ce-ti place. bafta,
  14. Salut, asa sta si al meu, la un sfert spre minim. Pe vremea asta nu urca la jumate nici sa-l bati, ma gandesc ca e blocat pe deschis. Iti trimit un PM sa-mi spui si mie cum sa ajung la termostat. Multam'' ps; eu intorc vaca pe central in fiecare zi, e extrem de ingusta curtea si nu prea am cum sa o intorc altfel.
  15. Salut, s-o stapanesti sanatos. Uite aici un topic despre varadero vs caponord. /index.php?/topic/711942-varadero-versus-caponord/ Bafta.
  16. Salut, noi nu suntem inca la iernat, da-mi un pm si ne vedem prin oras sa te urci pe vaca. Eu o singura data i-am facut consumul in oras ( metoda plin-plin) si pt 200km am alimentat 15l. Bafta.
  17. Salut si multumesc, Papucii au fost bine lucrati de catre mecanic, problema e ca unul dintre pinii regulatorului, de la scurt probabil, se misca precum un dinte care sta sa cada De aceea as vrea sa torn ceva silicon, sa "rigidez"cumva treaba asta.
  18. Multumesc Paul, Am schimbat azi bateria si cand colo problema era de la mufa care intra in releul de incarcare, era arsa aproape toata. Am facut niste "papuci"pe direct si acum e ok. Negasind o mufa veche pe care s-o adaptez, intrebarea mea ar fi ce as putea sa torn in mufa veche, pe langa " papuci"ca sa nu se miste de la vibratii/gropi. Silicon ? Multam
  19. Salutare, De cand cu frigul, peste noapte se descarca bateria si nu mai porneste dimineata. Merg in fiecare zi prin oras cu ea, incarcarea e buna, anul asta am schimbat inclusiv statorul, deci totul pare ok. Bateria e Varta si are vreo doi ani. Deasemenea am observat ca din cand in cand mi se reseteaza trip-urile si ceasul ( ca si cum ai cupla si decupla bateria). Am verificat contactele bateriei, sunt ok. Ce ar putea fi ? Multumesc anticipat,
×
×
  • Creează nouă...