iulian_florea Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 http://www.wings.si De aici si-a luat un finlandez pentru un SuperTenere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 Stiam eu ca ai complexe. Bine, e mai tare GSXR tau! Cine cunoaste, cunoaste! Ce sa mai.. Nu am nici un complex ,stai linistit ,dar nici sa vii sa spui ca motocicletele japoneze nu au fata de nu stiu ce tobe de pe ducati.Orice motocicleta e tare in mainile unuia TARE N-am avut nici o intentie sa vorbesc negativ despre japoneze, doar mai am si eu una. Insa Toyota ramane Toyota. Pentru asta chiar nu trebuie sa te superi Faza e ca Toyota si in special Lexus mi se par cele mai bune si cel putin la fiabilitate ,calitate au demonstrat-o pe deplin castigand lejer in fata mercedesurilor si asta peste ocean ,nu la noi unde trebuie sa ai musai cdi si cu ghiulul la geam .Inca odata bun exemplu ,dar nu elocvent pt ce voiai tu sa spui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Propun sa bem o bere impreuna . Fac cinste ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Propun sa bem o bere impreuna . Fac cinste ! Cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 La mine la Targoviste.E soare, cald si gagici de mori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate