REA Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 In data de 11 iulie 2009 se va desfasura cea mai spectaculoasa cursa de endurocross din sezonul acesta. Traseul este facut de Alex Garbacea,cunoscut ca fiind printre cei mai buni motociclisti din tara,locatia este Complexul Cheile Gradistei,Bran-Moeciu de Sus. Taxa de participare este de 150 RON,taxa ce include masa pt 2 persoane (concurent+insotitor) la petrecerea de dupa concurs. Pt mai multe detalii http://endurocross.creatie-site.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Renatta Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 pentru cei care tot fac un drum la intalnirea de la Predeal un mic sfat: Nu e cazul sa pierdeti cursa de endurocross de la Cheile Gradistei avem pt voi o atmosfera unica si poate vreti sa va desmortiti oasele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 pentru cei care tot fac un drum la intalnirea de la Predeal un mic sfat: Nu e cazul sa pierdeti cursa de endurocross de la Cheile Gradistei avem pt voi o atmosfera unica si poate vreti sa va desmortiti oasele. Suna bine numai ca sunt prea multe formalitati ptr participare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 (editat) Suna bine numai ca sunt prea multe formalitati ptr participare Formalitatile se rezolva la fata locului deoarece e prezenta o comisie a F.R.M. Editat Iulie 7, 2009 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 ceva mai multe detalii privind orarul de desfasurare exista?nu am gasit pe site-ul indicat de voi altceva decat ca durata cursei este de 1 ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REA Postat Iulie 8, 2009 Autor Share Postat Iulie 8, 2009 ceva mai multe detalii privind orarul de desfasurare exista?nu am gasit pe site-ul indicat de voi altceva decat ca durata cursei este de 1 ora. VINERI 18:00-21:00 inscrieri SAMBATA 08:00-10:00 secretariat+revizia tehnica 10:00-10:30 briefing 10:30-10:40 antrenament clasa C 10:50-11:10 antrenament clasa A+B 11:10-11:20 antrenament clasa Quad 11:30-11:45 formare grila clasa C 11:45-13:15 cursa clasa C 13:30-13:45 formare grila clasa A+B 13:45-16:15 cursa clasa A+B 16:30-16:45 formare grila clasa Quad 16:45-18:15 cursa clasa Quad 18:45 FESTIVITATEA DE PREMIERE Toate acestea le gasesti pe site la sectiunea "Programul competitie". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Lista de aprobari, licente, asigurari, etc... este cumva mai subtire la clasa C? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 multumesc, nu reusisem sa vad link-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gbf79 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 In data de 11 iulie 2009 se va desfasura cea mai spectaculoasa cursa de endurocross din sezonul acesta. Traseul este facut de Alex Garbacea,cunoscut ca fiind printre cei mai buni motociclisti din tara,locatia este Complexul Cheile Gradistei,Bran-Moeciu de Sus. Taxa de participare este de 150 RON,taxa ce include masa pt 2 persoane (concurent+insotitor) la petrecerea de dupa concurs. Pt mai multe detalii http://endurocross.creatie-site.ro/ cred ca ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Lista de aprobari, licente, asigurari, etc... este cumva mai subtire la clasa C? asigurare + licenta poti sa faci la fata locului in dimineata cursei sau vineri seara. Pentru cei care vor sa se dea tot sezonul de acum se pot face licentele de la distanta. Detaliile sunt pe FRM + RO - platesti prin banca in contul lor si trimiti pe fax copia ordinului de plata si cererea de licentiere. Tu trebuie sa ai doar o adeverinta de la medicina sportiva. pe care poti sa o iei de la policlinica vitan Eu zic ca daca vrei ... poti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Renatta Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 accesand http://endurocross.creatie-site.ro/foto.html puteti sa va faceti o parere despre traseul de la Cheile Gradistei. Toti cei care l-au vazut au ramasa incantati. Speram ca si voi veti avea aceeasi opinie cand ajungeti maine aici. Atentie: Inscrierile se vor face sus la terenul de endurocross, adica la aproximativ 2 km de la restaurantul complexului. La traseul de endurocross se ajunge foarte simplu urmand drumul din statiune care urca catre munte. Daca nu va descurcati puteti intreba la paza, domnul de acolo va poate ghida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Un concurs de mare clasă...traseul, locația Âşi atmosfera, de nota zece ! Felicitări !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 FOARTE TARE!!! Felicitari Alex. Merita sa te agiti sa faci in fiecare an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 din graba sa ajung macar la petrecere am facut un traseu de mare clasa pe ploaia de azinoapte, am trecuta sa salut niste amici la trei brazi, am baut vreo doua beri si cand sa plecam, pe la vreo 8 seara am aflat ca erau trei filtre pana la predeal. am hotarat sa coboram in cheile Rasnoavei. zis si facut in vreo 4 ore...subsemnatul cu lc4 supermoto, ilie tache cu un suzuki vstrom si prietenul nostru Mihaita cu.... GSXR 1000..... de acea dragi prieteni n-am ajuns asera la voi desi ne-am straduit groaznic! intreberea serii a fost: ce draq caut eu la 11 noaptea in padure, pe ploaie inpingand gsxr-ul la vale? felicitari pentru eveniment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Superb! Nota 10 si felicitari lui Alex pentru concurs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Renatta Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 daca veti intra pe http://endurocross.creatie-site.ro/ veti vedea cateva fotografii faine si un prim film brut de la eveniment. Merita fotografii faine de la Cheile Gradistei sunt si pe http://www.rallymagazin.ro/foto-cheile-gra...cross-7013.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate