2.02 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 crede-ma ca nu sunt genul care face pe desteapta.....asa ca daca poti sa vii de dimineatza, te asteptam. sunt io la ciclu si's mai tzafnos .. drum bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kast_ACAB Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 sal sal, daca are cineva cum sa ma ia si p mene din ploiesti as fi recunoscator...kast_acab e id-u de mess, 0767 883 671 nr de telefon,astept orice propunere, I JUST WANNA GET THERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuxu Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Ba da, o sa mergem mai multi sambata dimineata, dar inca nu stim exact cati or sa fim si unde ne vedem exact. Noi o sa plecam din zona Pantelimon-Titan undeva in jur de ora 9 dimineata. O sa postez aici mai multe detalii vineri seara, dupa ce stabilim ora si care suntem pentru inteput. Ma bag si eu aici ... desi am putea sa ne intalnim pe la 8. Cred ca e o ora rezonabila Ce zici Metal Heart? sambata vin si eu . unde si cu cine ?!?P.S. : eu ma intorc seara ( sper ) depinde cum este atmosfera Arycy tu pe la ce ora vrei sa pleci si de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Noi, cativa, plecam sambata la 9.30 din benzinaria Mol din Otopeni (imediat dupa McDonalds).Sa va luati de ploaie la voi!!! la 9.15 sunt acolo. mama dar ce vreme se anunta...ploi si furtuni la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
idulmeudemeseste Postat Iulie 10, 2009 Autor Share Postat Iulie 10, 2009 PE CEI MAI MATINALI II ASTEPTAM LA 7:00 CU PLECARE LA 7:15 DE LA BENZINARIA MOL DIN OTOPENI (DUPA POD). CELORLALTI VA UREZ DRUM BUN SI ASFALT USCAT!!! P.S: CINE SE SCOALA DE DIMINEATA DEPARTE AJUNGE! SAU E SOMNOROS TOATA ZIUA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Deci.... Pentru cei interesati, se pleaca maine dimineata din rondul de pe Maior Coravu (intrarea principala in Stadionul National Lia Manoliu), la ora 8:30 adunarea cu plinurile facute, la 9 cel tarziu se pleaca. Sunt motociclete de toate felurile, in mare parte ss-uri si vreo doua nakeduri , viteza de croaziera va fi astfel incat sa o poata mentine toata lumea (sunt vreo 7-8 motoare, s-ar putea si mai multe, functie de vremea de maine). Cine vrea sa vina, ne gaseste acolo pana la ora 9. Telefonul meu este 0727.577.261 - Claudiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 drum bun si asfalt uscat tuturor ! eu nu mai merg din pacate : a intervenit o problema si tre sa plec cu jobul (iar) in alta directie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate