easy_rider Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 salut poate sa=mi zica si mie ce fel de filtru de ulei imi trebuie pt o honda vt500 e .... 1985 ... si filtru de aer??? ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 HiFlo Ulei - HF202 Aer - HFA1505 http://www.hiflofiltro.com/17.0.html Dai o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy_rider Postat Iulie 8, 2009 Autor Share Postat Iulie 8, 2009 ms mult man.... ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Cand am avut Honda VT500E (1985) si a trebuit sa schimb filtrul de ulei, l-am demontat si am dat fuga cu el la un shop de piese auto. Acolo au avut, pe stoc, un filtru pentru un auto Mitsubishi, cu acelasi filet, acelasi diametru exterior, doar cu 1 cm mai lung si mai ieftin decat as fi putut lua atunci pe comanda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Asa este, unele programe de cautare piese auto ofera posibilitatea cautarii de piese (filtre, role, segmenti, etc) dupa dimensiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 La orice dealer MAN FILTER (in spetza magazine de piese auto) au ce iti trebuie in materie de filtru de ulei. Dar poti sa iei cu incredere si de pe louis.de. E o motocicleta foarte misto, s-o stapanesti cu placere. Daca ai grija de ea te duce absolut unde vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate