val Postat Ianuarie 22, 2004 Share Postat Ianuarie 22, 2004 Kawasaki ZZR400 vs. Suzuki RF400 Ma gandesc sa iau una dintre ele. Ambele an fabricatie intre '94-'96 si pana in 25.000Km. Pret aprox. egal. Ma intereseaza care este mai buna dpdv tehnic si al fiabilitatii. V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Ianuarie 22, 2004 Share Postat Ianuarie 22, 2004 Kawasaki ZZR400 vs. Suzuki RF400 Ma gandesc sa iau una dintre ele. Ambele an fabricatie intre '94-'96 si pana in 25.000Km. Pret aprox. egal. Ma intereseaza care este mai buna dpdv tehnic si al fiabilitatii. V La RF400 ce pret ai gasit?de fapt la amandoua? Eu vreau sa-mi iau rf400 si din cate am inteles (mai ales ca n-am carnet) e f potrivita stabila (e bine carenata) comfortabila si citez"...ca orice suzuki-fuge" oricum,fuge destul pt. ea si foarte mult pt mine aprox200km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Ianuarie 22, 2004 Share Postat Ianuarie 22, 2004 eu zic sa nu iei nici una ca nu sunt motoare pentru europa si o sa plangi dupa piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
val Postat Ianuarie 22, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2004 La RF400 ce pret ai gasit?de fapt la amandoua? In jur de 3000USD cu factura. V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
val Postat Ianuarie 22, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2004 eu zic sa nu iei nici una ca nu sunt motoare pentru europa si o sa plangi dupa piese Am vb azi cu cineva de la Honda si mi-a spus acelasi lucru (cel putin in ceea ce priveste Honda). Nu stiu daca la Kawasaki se aplica aceiasi regula. Am auzit (lume + net) ca ar fi identic cu cel de 600 mai putin setul. Am cam inceput sa am dubii... V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Ianuarie 23, 2004 Share Postat Ianuarie 23, 2004 Am vb azi cu cineva de la Honda si mi-a spus acelasi lucru (cel putin in ceea ce priveste Honda). Nu stiu daca la Kawasaki se aplica aceiasi regula. Am auzit (lume + net) ca ar fi identic cu cel de 600 mai putin setul. Am cam inceput sa am dubii... V tot ce e de 400 e ieftin da e problema la piese eu ma ocup cu piese si am relatii in domeniu poti sa ma crezi m-au sunat multi si nu am avut ce face si nu au ce face numai daca au un var in Japonia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 23, 2004 Share Postat Ianuarie 23, 2004 Si eu iti recomand acelasi lucru...lasa 400-le...ia orice altceva.Si eu am avut de 400 si am fost sfatuit sa o dau cat mai repede...n-am avut probleme cu ea, dar nici nu vroiam sa astept sa am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Ianuarie 23, 2004 Share Postat Ianuarie 23, 2004 sa intzeleg ca la orice moto de 400 nu prea se gasesc piese? sau doar la astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Ianuarie 24, 2004 Share Postat Ianuarie 24, 2004 bun .. cu alea de 400 am inteles ..dar cu un suzuki gs500 cum sta treaba ???(asa de prin 90 - incoace !!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Ianuarie 24, 2004 Share Postat Ianuarie 24, 2004 bun .. cu alea de 400 am inteles ..dar cu un suzuki gs500 cum sta treaba ???(asa de prin 90 - incoace !!) gs 500 e model european gasesti ce vrei la ele e OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Ianuarie 24, 2004 Share Postat Ianuarie 24, 2004 sa intzeleg ca la orice moto de 400 nu prea se gasesc piese? sau doar la astea? Nu orice exemplu modelele de viteza care sunt in europa 600 din cauza taxelor in Japonia sunt de 400 . Exemple zzr 600 europa zzr 400 japonia ssmd.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate