rss Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 sal eu sunt din oltenita pe 15 o sa vin la miting si ma gandeam pe urma sa mergem astia cu 125cc la amkart sa ne mai cunoastem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Daca vremea tine cu noi VIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 daca va intalnitzi in bucureshti nu putetzi sa va cunoashtetzi??? daca vretzi sa mergetzi la circuit shi eventual sa va datzi pe el, mai bine va interesatzi inainte care-s conditziile ( ma refer in primul rand la ce echipament e acceptat pentru a intra pe circuit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Martie 21, 2006 Autor Share Postat Martie 21, 2006 noi suntem 2 in oltenita cu rs-uri si venim amundoi bafta si sa fim cati mai multi pai am tot echipamentu eu:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Stai sa ajungem la Bucuresti si dupa aia sa stabilim unde mergem Ca sa intri pe amkart iti trebuie echipament full (cap-picior) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Daca vremea tine cu noi VIN Cu ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Martie 22, 2006 Autor Share Postat Martie 22, 2006 aha nu stiam ca trebuie echipament full da oricum am:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate