[kamikaze] Postat Ianuarie 22, 2004 Share Postat Ianuarie 22, 2004 Am si eu o intrebare si in acelasi timp o mare rugaminte...caut in disperare de un timp incoace o schema de la un "Capacitor Discharge Ignition Unit " care se mai numeste si CDI. Mie imi trebuie pt o Honda Rebel, dar am inteles ca teoretic merge de la orice...mi-a spus cineva ca a pus chiar una de scooter pe un Rebel. Cica singura problema e la numarul de ture, dar pe undeva de pe la 14000 rpm in sus, dar nu se pune problema la Rebel. Va rog mult sa imi spuneti si mie unde pot gasi o schema pt CDI ca am mare nevoie de ea. 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 Gasesti aici trei scheme de cdi realizabile cu bani putini. Daca reusesti sa faci ceva cu ele povesteste-ne si noua (o sa mearga beton pe ijul meu) http://perso.wanadoo.fr/transmic/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 eu vreau una pt 6 V eventual cu senzor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate