Sergiu.... Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 (editat) De 2 luni sunt innebunit de motoarele V2! So, m-am hotarat sa iau o italiana, Ducati e prea scumpa, iar aprillia m-i se pare rezonabila. M-am documentat si am gasit modelul RSV Mille R, care are un design sa nu zic urat, dar mie nu imi place. Am incercat sa caut alte motoare V2, si in cautarea mea disperata, am gasit ca Aprilia i-a oferit modelului RSV Mille un face-lift, numindu-l dupa RSV 1000R Factory! M-am documentat si am gasit ca acest model se produce din 2004, dar m-i se par cam scumpe......ca sa nu va plictisesc prea tare, trec la subiect, cat de jos pote ajunge pretul unui RSV1000R? Am gasti doar la 10k,11k, si cateva la 8k(Euro)! Dar modelul 2003 sa zicem ajunge si la 1000E si asta ma oftica! Nu ma refer la Romania, pot sa il aduc de oriunde SUA, Canada, Italia, Germania, de oriunde! Editat Iulie 13, 2009 de Sergiu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 (editat) ma tu te iei dupa mine si nu imi place asta pe deasupra mai ai si un nume tare urat Editat Iulie 13, 2009 de sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu.... Postat Iulie 14, 2009 Autor Share Postat Iulie 14, 2009 ma tu te iei dupa mine si nu imi place astape deasupra mai ai si un nume tare urat Ma recunosc, titlul topicului e cam copiat de la tine, dar chiar imi place modelul asta, si cu numele tocmai dupa ce mi-au validat accountul am vazut ca te-am copiat! Mah eu sunt din Bucuresti si tu din Oradea, dar poate vom avea sansa sa ne intalnim si sa vezi ca nu sunt o copie "Made in China"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Ma recunosc, titlul topicului e cam copiat de la tine, dar chiar imi place modelul asta, si cu numele tocmai dupa ce mi-au validat accountul am vazut ca te-am copiat! Mah eu sunt din Bucuresti si tu din Oradea, dar poate vom avea sansa sa ne intalnim si sa vezi ca nu sunt o copie "Made in China"! copie mai fidela poate made in japan nice too meet you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu.... Postat Iulie 14, 2009 Autor Share Postat Iulie 14, 2009 (editat) RSV Mille si RSV 1000 (Factory sau nu) sint modele diferite. RSV 1000 este modelul ulterior lui RSV Mille, nu este doar un face lift al acestuia.De asemenea, din cite stiu eu, intre modelele de RSV - 1000 R si 1000 R Factory nu sint diferente de design. Diferenta este la extrasele pe care le are Factory. Pe mine nu ma intereseaza prea mult extasele lui Factory, vreu sa aibe acel sunet de V2 si design frumos! Si RSV1000R cu cat este mai ieftin fatza de RSV1000R Factory? Pe piatza second hand vorbim! copie mai fidela poate made in japan nice too meet you nice to meet you too P.S. Chinezii fac copii mai fidele! Editat Iulie 14, 2009 de Sergiu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu.... Postat Iulie 14, 2009 Autor Share Postat Iulie 14, 2009 (editat) Deci sub 3000E nu am sanse sa iau un RSV din 2004? Editat Iulie 14, 2009 de Sergiu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 la banii aia iti iei zx7rr si o sa o tii minte si cand o sa ti se lase coa.iele peste glezne la 170 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu.... Postat Iulie 15, 2009 Autor Share Postat Iulie 15, 2009 (editat) :laugh: :D Am vrut sa scriu 6000, dar nu stiu de ce cand apas pe sase scrie si 6 si 3, stiind asta am sters una din ele, sperand sa las 6le. Nu merci sergiu, nu iau zx7r, acum am un zx6r pe care o sa-l vand! Editat Iulie 15, 2009 de Sergiu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 din ce an e zx6-le? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu.... Postat Iulie 15, 2009 Autor Share Postat Iulie 15, 2009 (editat) Din 2005, modelul cu evacuarea sub cadita! Editat Iulie 15, 2009 de Sergiu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 si de ce vrei sa dai un 636 pt un rsv? why would anyone do such a thing? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu.... Postat Iulie 15, 2009 Autor Share Postat Iulie 15, 2009 I don't know mate, it's kind of sink about 4 cil. bikes! I want to grow up and buy a 1000cc bike. And another reason can be the torque, not the movie, the engine torque! Sunt obosit sper ca nu am facaut greseli! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 ba da ai scris sink in lock de sick dar te iertam...this time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charly Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 I don't know mate, it's kind of sink about 4 cil. bikes! I want to grow up and buy a 1000cc bike. And another reason can be the torque, not the movie, the engine torque! Sunt obosit sper ca nu am facaut greseli! Salut. Poate te intereseaza: http://www.bikeshop.ro/show.php?id=214980 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu.... Postat Iulie 16, 2009 Autor Share Postat Iulie 16, 2009 E foarte buna Charly, pret ok, ce ok super ok, dar din pacate e din Cluj Napoca! Apropo, e a ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charly Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 E foarte buna Charly, pret ok, ce ok super ok, dar din pacate e din Cluj Napoca! Apropo, e a ta! Da, e a mea. Nu m-am dat cu ea decat vreo 200 de km de cand am adus-o. Mi-am luat enduro si m-am lasat de strada. Pacat ca din poze nu poti sa-ti dai seama cum suna. I-am schimbat tobele cu unele de la isotta, pur si simplu se aude demential. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Nu ma refer la Romania, pot sa il aduc de oriunde SUA, Canada, Italia, Germania, de oriunde! E foarte buna Charly, pret ok, ce ok super ok, dar din pacate e din Cluj Napoca! Apropo, e a ta! in primul post ziceai ca poti aduce de oriunde si acum zici ca nu poti ajunge-n cluj ? @Charly super motor ! dc la pretul ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu.... Postat Iulie 18, 2009 Autor Share Postat Iulie 18, 2009 Da, asa e ai dreptate! Motorul actual(am un zx6r 636), l-am gasit pe eBay, am vorit cu omul care il vindea, mi-a placut, si i-am spus ca il iau. Peste 2 saptamani, aveam de ridicat de pe aeroport o cutie de ~200kg! M-am exprimat gresit in primul post, iau din alte tari, cu conditia sa mi-l livreze in Buc.(evident eu platesc transportul), si din romania l-e iau decat din Buc., ptr. ca sa trimita motorul din cluj nu cred ca mi-ar fi avanatajos! Motorul l-am primit prin curierat, plata la predare! Sorry, ptr. exprimare scriu de la servici si nu prea am voie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 se poate trimite si in ro prin curierat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Da, asa e ai dreptate! Motorul actual(am un zx6r 636), l-am gasit pe eBay, am vorit cu omul care il vindea, mi-a placut, si i-am spus ca il iau. Peste 2 saptamani, aveam de ridicat de pe aeroport o cutie de ~200kg! M-am exprimat gresit in primul post, iau din alte tari, cu conditia sa mi-l livreze in Buc.(evident eu platesc transportul), si din romania l-e iau decat din Buc., ptr. ca sa trimita motorul din cluj nu cred ca mi-ar fi avanatajos! Motorul l-am primit prin curierat, plata la predare! Sorry, ptr. exprimare scriu de la servici si nu prea am voie! Are you for real? Poti sa te urci in avion, tren, autobuz sau taxi. Te duci cu banutu in buzunar la Cluj si te intorci pe mobra acasa sau stai acasa, dai vreo doua sute trei de euro si ti-o aduce cineva pe remorca. Tot esti la mare distanta de suma pe care erai dispus sa o dai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 vrei sa-si rupa vreo unghie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charly Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 in primul post ziceai ca poti aduce de oriunde si acum zici ca nu poti ajunge-n cluj ? @Charly super motor ! dc la pretul ala ? Pretul e ala pentru ca vreau sa-l vand repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate