Jump to content

Altair

Super Membru
 • Posts

  4,438
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Altair

 1. A murit bateria interna ca l-am lasat in garaj neatins niste luni, cica e lipita pe placa de baza, s-a dus localizarea GPS si in general comunicarea cu agregatul. Sa ma pis pe tehnologia lor! Am facut 1004 km cu el, distracție cat a mers, dar cam scumpă distractia. Suportul este zero barat. Parca as vrea să-mi repare Mars Rover asa se vaietă ca ce complexă e lucrarea iar de pret, daca e suportata de ei sau nu si daca nu cat ma costă, nicio vorba.
 2. A fost un serial "The Newsroom", foarte bun.
 3. Probabil ca la asta s-a referit si Zelensky cand le-a spus ucrainienilor ca ii scapa de porc si dupa n-a mai putut da înapoi
 4. Acum două săptămâni. Au fost ele mai lungi asa...
 5. Citeam ieri cum unul in Londra a blocat cu o Tesla parcarea subterana a unui mall cateva ore ramanand blocat cu bateria pe zero fix pe rampa/spirala la iesire.
 6. Mulțumesc. Primisem o cotatie de la cineva care mentiona costurile RAR pe la 2000 RON, ceea ce mi s-a parut mult. De fapt EUR 250 mi se pare deja mult pentru omologare individuală.
 7. Are cineva idee cam cat costa acum omologarea unui automobil istoric de la intrarea lui in tara, RAR, etc pana la momentul înmatriculării? Are vreo importanță daca masina a mai avut vreodată carte de identitate in România daca a fost radiata in vederea exportului?
 8. S-o stăpânești si conduci sănătos. Hai cu pozele.
 9. Foarte tare. Si eu ma gandeam ca alternativa la testele si vaccinurile pifzdii ca oamenii sa faca fie 25 de flotari, fie sa faca un sprint de 100 m sau sa urce 20 de trepte in ritm allegro si sa tina loc de test
 10. Japonezii i-au facut toate poftele atata vreme cat a fost un cap peste ailalti cu materialul lor. Acum ca e plebeu, una ca se uita la altii cu potential mai mare si costuri mai mici si doi nici el nu stie deloc din postura asta, il mananca astia mici. O sa se apuce de scuba diving ca de pescuit n-o sa poata ca o să-i tremure mana de nervi.
 11. Daca da cu cineva pe jos o sa incerce sa dea cu Peco. Abea astept să-l vad langa Martin insa
×
×
 • Create New...