Sari la conținut

Altair

Super Membru
 • Număr conținut

  3.305
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre Altair

 • Rang
  Expert

Metode de contact

 • Website URL
  http://

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  moving
 • Motocicleta
  da
 • Numar Moto
  da
 • Club
  Gentlemen Club

Informații profil

 • Motociclete detinute
  prea multe

Vizitatori Recenți Profil

519 citiri profil
 1. Altair

  Dubai - Incredibil

  Dune bashing e mishto, eventual o seara arabeasca în desert cuplata cu offroad. ATV n-am încercat fiind cu familia. Pentru tineri nu e prea vesel pentru ca locurile de distracție, exista, sunt exagerat de scumpe. În schimb pentru familii este perfect, totul fiind foarte sigur, predictibil. Abu Dhabi e arabesc, Dubai a devenit o orgie a construcțiilor si un haos turistic în principal pentru middle east, indieni, pakis, Africa de Nord, etc. De departe cel mai organizat șantier pe care l-am văzut undeva și l-am urmărit an de an de câte doua ori. Acum e apa prea rece, vara n-ai ce sa cauți afara. Martie-aprile si octombrie noiembrie e perfect, apa și vremea perfecta de fiecare data mai puțin vreo furtună de nisip dar asta rar. Prin 2007 cei mai mulți turiști erau rusii, acum nici nu se mai vad. S-a stricat mult în ultimii ani și s-a scumpit de doua ori în ultimii zece.
 2. Altair

  Recomandare laptop

  E cam la noroc. Eu am mers multa vreme pe Asus pana la ultimul, au schimbat aia 3 placi de baza pentru ca ramanea pinul de la incarcator in placa, bune dar grele si zgomotoare Lenovo Y50-70 foarte bun, am unul de vanzare la EUR 600, nici-o tresarire cu balamalele in schimb am un HP ENVY DV 7 cu o balama rupta din carcasa, EUR 200 poate intereseaza pe cineva acum am un Dell XPS 15 de care sunt multumit dar sub asteptari, cel mai bun raport calitate pret pana acum a fost Lenovo Y50-70, diferenta de pret la Dell XPS 15 asta relativ nou ca are deja un an si nu s-a justificat decat cu bateria
 3. As avea nevoie de ceva ajutor in Revit, contra cost nu degeaba, arhitectura / iun pic statica. Daca tot am atins subiectul, modele architectura studentesti, bune, repede si ieftine poate recomanda cineva?
 4. Altair

  Motogp presezon 2019

  De putas madres
 5. Altair

  Motogp presezon 2019

  Toți învață și cel mai mult se învață din greșeli.
 6. Următoarea poza e cu blonda trecând cu capul prin peretele ala de carton
 7. Un torrent site bun pentru publicatii? Magazines? Engleza, germana?
 8. Altair

  Youtube - algoritmi cautare

  Care e legatura intre TOR si friefox, am deschis tor dupa multa vreme si vad ca "give today and mozilla will match your donation"
 9. Altair

  WSB / WSS 2018

  Din păcate producătorii s-au folosit, se folosesc și se vor folosi de dealeri ca de niște cârpe.
 10. Altair

  Rossi's Fan Club 46

  Ai vrut sa știi ce tocuri are? 1.78 90/62/90, 41 la picior
 11. Altair

  Rossi's Fan Club 46

  You mean he still scores
 12. Altair

  Metale, mai usoare sau mai grele :)

  Pentru fani https://www.youtube.com/watch?v=1gS5ibUPUvg&pbjreload=10
 13. Altair

  Metale, mai usoare sau mai grele :)

  Refrenul ala suna cam asa, "i need a woman to patch your shit, later fish it, lalala, bush of death how many teeth you have!?
 14. Altair

  18 Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix

  Mai aveau un pic și se urcau pe motocicleta, ala își saluta fanii și comisarii se urcau pe el. Pentru cine trebuia sa arate respect, pentru propria persoana și pentru fani sau pentru comisari? Showing true colors many of you.
 15. Altair

  18 Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix

  Rossi a declarat ca nu înțelege de ce a căzut dar probabil ca o fi făcut el vreo greșeală. Cert e ca nu se aștepta să-i plece spatele. Totul zâmbind bineînțeles.
×