Jump to content

Altair

Super Membru
 • Content Count

  3,361
 • Joined

 • Last visited

About Altair

 • Rank
  Expert

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  moving
 • Motocicleta
  da
 • Numar Moto
  da
 • Club
  Gentlemen Club

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  prea multe

Recent Profile Visitors

608 profile views
 1. La résistance, ascuns în tufiș. In alta ordine de idei, frumos gestul lui Rins care le-a dat maresalilor casca lui în onoarea/memoria colegului decedat în weekend la datorie
 2. Vad ca de Zarco nu pomenește nimeni, circuitul lui, știe limba, etc.
 3. Prima pana după vreo 13 ani am făcut-o nu numai cu cauciucuri dar cu mașina absolut noua! Pe autostrada în Germania nu știam ce dracu vibrează, când m-am dat jos sa verific, cauciucul fata era ca guma de mestecat deja, mama kiturilor nu ar fi ajutat. Sâmbăta ora trei după-amiază , soluția a fost sa duc mașina pe remorca la primul / al doilea service și sa o iau săptămâna următoare. Nu cred ca am mai făcut de atunci. La moto nu am avut kituri cu mine, inconștient probabil. Și cu bicicleta am venit odată pe jos acasă. Nu prea e loc de carat dar uite de azi o sa cât și eu kitul cu mine
 4. Nu stiu de ce traiam cu impresia ca asigurarile sunt foarte ieftine la regina acolo
 5. Eu cred ca se merita unii pe alții, nimic mai mult, ambele părți au întrat cu așteptări mari decât realitatea justifica. Suplimentar Zarco este un caracter mai de chec asa cum a arătat-o în multe situații și acum trage consecințele.
 6. Poate nu a semnat cu gandul asta dar asta este ce s-a cristalizat pana acum.
 7. Austriecii sunt niste tigani cocliti care au acum ocazia sa se ia de un francez mai coclit ca ei Reflectorul pus pe Zarco se numeste Oliveira. Sigur ca nimeni nu are nevoie de o demoiselle cu figuri si fite ca Zarco, care da interviuri de ceva vreme spunand cam cate ii lipsesc la KTM, cand poate avea rezultate mai bune, ciocul mic si joc de glezne pe bani mult mai putini de la altul mai tanar si mai dornic sa faca treaba. Nu e cu nimic mai altfel decat un meserias care arde gazul ca e platit la ora si nu la lucrare/reusita. Se gandeste ca daca se chinuie prea mult acum isi ridica singur stacheta si maine trebuie sa munceasca cel putin la fel daca nu si mai mult. Are o moaca de zugrav, sa ma scuze zugravii va rog.
 8. Dă-mi te rog un cont, poate sa fie și usd sau EUR dacă ajuta cu ceva. Trei săptămâni e foarte bine, o sa fiu în Reșița pe 13/14 Iunie, asa ca dau și berea acolo.
 9. Oliveira L-am văzut la televizor și nu părea sa fie nici prima și nici ultima oara
 10. Salut, un preț total pentru asta te rog https://www.amazon.com/CheapShot-Tactical-Training-Laser-Ring/dp/B077Q8RXB9/ref=mp_s_a_1_1?keywords=g-sight+9mm&qid=1557390240&s=gateway&sprefix=G-sig&sr=8-1 si un termen de livrare în Reșița?
 11. Zarco s-a înmuiat când a dat de pixda. Fact. Nu e primul și nici ultimul. De-aia se pupa Marquez cu tacsu pe gură ca să ia cupite în continuare.
 12. Tine foarte mult de conjunctura. Constanța se va dovedi sau nu în timp.
 13. Poate ăstora mici nu le-a spus nimeni ca au overspin și alte alea
×
×
 • Create New...