Jump to content

Altair

Super Membru
 • Content Count

  3,392
 • Joined

 • Last visited

About Altair

 • Rank
  Expert

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  moving
 • Motocicleta
  da
 • Numar Moto
  da
 • Club
  Gentlemen Club

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  prea multe

Recent Profile Visitors

654 profile views
 1. Ce faci vere, dai cu cifre in Method? De abea ce se simțea si el bine si il îneci in realitate?
 2. Quartararo a avut clar ghinion azi. Se pare ca uitati, unii dintre voi, ca omuletii astia alearga cu Michelin, un produs al loteriei franceze.
 3. Dovi are probleme acasă, nu mai are acces la savarina, extrem de nervos toată ziua
 4. Racheta(ele) arde(ard) bine, eu o ard mult mai rar
 5. Nu m-aș mira sa fie la sfârșit de sezon Quartararo peste Rossi, peste Vinales o sa fie sigur, are marele avantaj ca nu știe o Yamaha mai buna decât asta pe care o are acum și face plici plici plici cu ea. Problema lui Vale nu e motocicleta, e cealaltă chestie pe care o încaleca și ii place mai mult. Nu-și da seama ca e încalecat el dar asta e, la 40 de ani nu poți sa ai prietena de 25 de ani cu aspirații de nevasta și sa te bati și cu aia mai mici ca ea pe pista. Nu la vârf în orice caz. Cred ca însă se gândește ca de alergat à lergat destul și e timpul sa culeagă și ceva altfel de satisfacții. Se vede pe el ca în ciuda rezultatelor foarte proaste (pentru standardele lui ma refer) e foarte Zen, odihnit și relaxat. Zarco vs. Quartararo, percepțiile și părerile sunt date nu de skill pur, amândoi au destul cu avantajul experientei mai mari de partea lui Zarc, desigur, ci de aroganta unuia vs. Underdog image a celuilalt.
 6. Bravo ! Înainte sa o ard pe Rocket m-am uitat serios la Warrior, era cât pe-aci.
 7. Nasol, nu am urmarit competitia dar e intotdeauna cutremurator cand auzi de cazuri tragice mai ales in categoria gigantilor https://www.youtube.com/watch?v=lTdd_D7bRzI
 8. Sky ar fi bine sa investească în clienți. Din păcate multe firme cu bani mulți în reclame în diverse sporturi sunt de rahat, de foarte mare rahat și asa încearca sa mai păcălească guvizi care sa identifice sportivi de top cu firme de porc sau invers.
 9. Ce rahat a făcut Rossi? In afara de un cadru cu ieșirea pe făras nu am văzut nimic.
 10. Karma is a bitch si ii ajunge pe toți. Lorenzo se lauda într-una cât de curat merge el ca să o facă de Guinness book acum. Asa și moraliști ăștia de pe margine acum, mai trăim și mai vedem, e nasol ce s-a întâmplat dar am văzut lucruri mai rele și mult mai perverse decat asta, a fost o greșeală, uriașă dar neintenționata.
 11. Dovi e supărat pe el insusi, pe piticul care l-a făcut sa ia mana din gaz acolo, nu avea voie sa ia mana din gaz, Marquez nu ar fi făcut-o. Știe asta și de-aia e supărat. Domenicalli a pupat-o pe gagica aia cu microfonul, s-a urcat pe ea la propriu. Dovi n-ar fi declanșat atâta bucurie cât a dezlănțuit Petrux!
 12. Nimic nou sub soare am vrut sa spun. Micuțul cu mulți dinți a avut o scăpare freudiana și a spus in interviul de după ca și asta a fost pentru el o cursa. Totul e psihic la nivelul ala, a vrut să-l incomodeze și să-l scoata din ritm pe dovi și mai târziu a vrut să-l paraziteze pe final pentru timp, ambele cu succes. Dacă altcineva i-ar fi făcut lui asta ar fi zis ca nu e frumos/fair-play/acceptabil. Asa își acoperă toate manevrele astea de care e foarte constient cât de (ne)sportive sunt cu zâmbete pana la urechi și hahaiala. Vedem mai târziu cum vor rula.
 13. La câte à făcut Marquez, asta a fost o mișcare foarte fină!
 14. Marquez s-ar putea sa o comita mâine, e prea sigur pe el.
×
×
 • Create New...