Sari la conținut

Altair

Super Membru
 • Număr conținut

  3.314
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre Altair

 • Rang
  Expert

Metode de contact

 • Website URL
  http://

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  moving
 • Motocicleta
  da
 • Numar Moto
  da
 • Club
  Gentlemen Club

Informații profil

 • Motociclete detinute
  prea multe

Vizitatori Recenți Profil

548 citiri profil
 1. Invidia e mare la vestici și dacă mai ești și estic și ai mai mult ca ei e problem. Rare cazurile când nu se aplica.
 2. Doesn't really matter daca aia au întrebat dacă e voie și li s-a răspuns afirmativ înainte sa o pună. Asta e tot ce contează, liber la aripioare pe bascula, sunt curios câți or sa pună și ce efect o sa aibă pentru ca doar pentru asta se merge cu contestația mai departe, sa clarifice situația.
 3. Seamănă. Și Clint Eastwood și John Wayne sunt copiii lui Chuck Norris.
 4. Dacă însă este adevărat că au întrebat și Mike le-a zis că e ok atunci această acțiune are doar rolul de a lamuri care e gradul de libertate ce poate fi luat în interpretarea regulamentului privind aceste dispozitive. Practic asta au articulat și echipele, nu se așteaptă la vreo schimbare de rezultat.
 5. De faptul ca domnul Cal cu un kil de fier în încheieturi a terminat la 3 zecimi de micul zeu nu pomenește nimeni vad
 6. Rossi si-a folosit jokerul cu update aerodinamica, nu mai poate face modificări de-acum încolo
 7. Nu i-a pornit mobra în warm up. Frumoasa cursa, bravo Cal
 8. Génial, sa frâneze mai târziu și sa deschidă gazul mai repede, cine s-ar fi gândit la asta!? Tare Sumi.
 9. Absolut off-topic, doar ca idee, exista vreo mașina fun cu motor diesel?
 10. Are contract pana la sfârșitul lui 2020. La începutul lui 2021 ar avea 42 de ani, cine nu și-ar dori asa o rușine? In sbk ar putea fi competitiv încă deși la programul de weekend al ăstora s-ar putea sa se resimta varsta mai mult, în motogp e greu cu Yamaha.
 11. Asa ceva mai rar. Cred ca o sa mai vedem niște treceri de la motogp la sbk sezonul următor. Crashlow e primul care îmi vine în minte și chiar si Rossi eventual din 2021, il cred in stare.
 12. Frumos picior. Rezonează și restul cu aparatul locomotor?
 13. Dune bashing e mishto, eventual o seara arabeasca în desert cuplata cu offroad. ATV n-am încercat fiind cu familia. Pentru tineri nu e prea vesel pentru ca locurile de distracție, exista, sunt exagerat de scumpe. În schimb pentru familii este perfect, totul fiind foarte sigur, predictibil. Abu Dhabi e arabesc, Dubai a devenit o orgie a construcțiilor si un haos turistic în principal pentru middle east, indieni, pakis, Africa de Nord, etc. De departe cel mai organizat șantier pe care l-am văzut undeva și l-am urmărit an de an de câte doua ori. Acum e apa prea rece, vara n-ai ce sa cauți afara. Martie-aprile si octombrie noiembrie e perfect, apa și vremea perfecta de fiecare data mai puțin vreo furtună de nisip dar asta rar. Prin 2007 cei mai mulți turiști erau rusii, acum nici nu se mai vad. S-a stricat mult în ultimii ani și s-a scumpit de doua ori în ultimii zece.
 14. E cam la noroc. Eu am mers multa vreme pe Asus pana la ultimul, au schimbat aia 3 placi de baza pentru ca ramanea pinul de la incarcator in placa, bune dar grele si zgomotoare Lenovo Y50-70 foarte bun, am unul de vanzare la EUR 600, nici-o tresarire cu balamalele in schimb am un HP ENVY DV 7 cu o balama rupta din carcasa, EUR 200 poate intereseaza pe cineva acum am un Dell XPS 15 de care sunt multumit dar sub asteptari, cel mai bun raport calitate pret pana acum a fost Lenovo Y50-70, diferenta de pret la Dell XPS 15 asta relativ nou ca are deja un an si nu s-a justificat decat cu bateria
×
×
 • Creează nouă...