io_ Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Salut. Am vrea (doua motorete, poate si a treia) sa facem un drum pana la Budapesta (si inapoi) la inceputul lui august. Cum zice si titlul, drumul o sa fie prin Oradea, mai mult ca sigur din doua bucati: in prima zi Bucuresti-Oradea, in a doua, Oradea-Budapesta. Ar fi cateva rute (more or less): Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu - Deva - Beius - Oradea - Szolnok - Budapesta Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu - Sebes - Cluj - Oradea - Szolnok - Budapesta Bucuresti - Brasov - Sighisoara - Targu Mures - Cluj - Oradea - Szolnok - Budapesta Cine a mai fost (tot drumul sau macar o bucata din el) poate da un sfat... sau doua. Pe unde: Valea Oltului sau Valea Prahovei? Cum e drumul, pe unde e julit/rupt/praf? Radare fixe? A fost cineva pe alt ruta? Multumesc anticipat, Ionut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 (editat) Personal recomand Bucurest-Brasov-Tg Mures- Cluj-Oradea pentru asfaltul perfect, si peisajul super. Nu e cel mai scurt dar e categoric cel mai frumos traseu. PS intre Deva si Oradea e varza asfaltul! Editat Iulie 14, 2009 de ITS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDS Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Eu am fost prin Arad de mai multe ori. Intrarea in Sebes e problematica in timpul saptamanii datorita cozii interminabile de tiruri, cel mai bine e sa mergi in weekend, mai putin trafic greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neamtu Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Personal recomand Bucurest-Brasov-Tg Mures- Cluj-Oradea pentru asfaltul perfect, si peisajul super. Nu e cel mai scurt dar e categoric cel mai frumos traseu. PS intre Deva si Oradea e varza asfaltul! La fel zic si eu. In plus, sint mult mai putine TIR-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io_ Postat Iulie 15, 2009 Autor Share Postat Iulie 15, 2009 Salut. Multumesc pentru raspunsuri. Se voteaza deci prin Brasov - Sighisoara - Tg. Mures... @CDS: Mai multi au recomandat prin Arad insa drumul se lasa si cu o vizita la prieteni in Oradea ("e musai sa treceti si pe la noi!"), asa ca... Inca o intrebare (pour les connoiseurs): stiti vreun magazin de echipament in Budapesta? Numele si/sau adresa, macar aproximative... Multumesc inca o data, Ionut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squadlipi Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 IMET Motorosok Boltja Adresa: 1091 Budapest, ĂllĂľi Ăşt 83. Web: www.imet.hu Orar: L-V: 10-18, Joi:10-19, Sambata:10-14 Bikers 13 Motorosbolt Adresa: 1161 Budapest, Kerepesi Ăşt 178. Fokt Motor Kft. Adresa: 1032 Budapest, SzĂľlĂľ u. 82. Orar :Luni 13:00 - 18:00 M-V 10:00 -18:00 S 10:00 - 13:00 www.fokt.hu Kelomotor Budapest 1173 Pesti Ăşt 20. / langa McDonalds Orar: L-V: 10-18, S: 9-13-ig Biker-World 1063 Budapest, Aradi u 35. Orar L: 13-18 M-V: 10-18 Si muuulte altele. Primul din lista, IMET, este pe soseaua care intra in Budapesta dinspre Szolnok , drumul national 4. Cu un GPS o sa va descurcati bine. Succes si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io_ Postat Iulie 16, 2009 Autor Share Postat Iulie 16, 2009 IMET Motorosok BoltjaAdresa: 1091 Budapest, ĂllĂľi Ăşt 83. Web: www.imet.hu Orar: L-V: 10-18, Joi:10-19, Sambata:10-14 Bikers 13 Motorosbolt Adresa: 1161 Budapest, Kerepesi Ăşt 178. Fokt Motor Kft. Adresa: 1032 Budapest, SzĂľlĂľ u. 82. Orar :Luni 13:00 - 18:00 M-V 10:00 -18:00 S 10:00 - 13:00 www.fokt.hu Kelomotor Budapest 1173 Pesti Ăşt 20. / langa McDonalds Orar: L-V: 10-18, S: 9-13-ig Biker-World 1063 Budapest, Aradi u 35. Orar L: 13-18 M-V: 10-18 Si muuulte altele. Primul din lista, IMET, este pe soseaua care intra in Budapesta dinspre Szolnok , drumul national 4. Cu un GPS o sa va descurcati bine. Succes si asfalt uscat ! Boier! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otravel Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Salut. Eu am fost recent pe ruta Deva-Cluj-Oradea-Budapesta. Asfaltul e OK, radare fixe nu mai sunt, atentie la cele mobile! Dupa granita ai doua posibilitati. Pe national pana la Budapesta prin Szolnok(drum aglomerat, restrictii de viteza) sau prin Debrecen si apoi pe autostrada. In Budapesta nu rata bastionul pescarilor, ai o priveliste minunata asupra orasului. Vezi ca acolo ptr. motocicletele nu se plateste intrarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io_ Postat August 19, 2009 Autor Share Postat August 19, 2009 Salut. Deci am fost si ne-am intors... La dus pe Bucuresti-Pitesti-Rm. Valcea-Sibiu-Cluj-Oradea-Szolnok-Budapesta si la intoarcere Budapesta-Kecskemet-Szeged-Arad-Timisoara-Turnu Severin-Craiova-Pitesti-Bucuresti. Pe scurt, la ei e mai bine ca la noi. Pe lung, cine e interesat de detalii despre una alta, sa dea un PM. Ionut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate