alisuca Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Intrucat ii sunt datoare pentru prima plimbare pe motocicleta din viata mea (implicit pentru permisul si motoreta mea ), n-am incotro si trebuie sa-i fiu si eu alaturi la prima nunta (sper si ultima) din viata lui . Este vorba de prietenul meu Gabi, motociclist (momentan pieton in urma unui accident in sezonul trecut), caruia i-am promis o gasca mare de motoare la nunta lui de sambata, 18 iulie. Asadar, convocam adunarea pentru toti cei care vor sa faca o plimbarica usoara de vara, cu prajituri ulterioare si bere (fara alcool ), la ora 14.30, la benzinaria OMV din Bucurestii Noi, de unde vom pleca impreuna spre mireasa, nasi, biserica si alte cele Traseul nu este lung, dar cu siguranta il putem face cat mai placut, atat pentru noi, dar mai ales pentru cei doi. Pentru detalii, pm la mine sau tel direct la Gabi 0765522335. Multumim si va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Weeman Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Iulie 17, 2009 Autor Share Postat Iulie 17, 2009 Organizam o plecare din cartier.. titan & around adica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Organizam o plecare din cartier.. titan & around adica? salut..eram si eu pro dar din pacate nu mai sunt in bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Iulie 18, 2009 Autor Share Postat Iulie 18, 2009 Pentru cei din zona care vor sa ne fie alaturi astazi, va astept la Titan, statia de metrou din parc, intre 13.45 si 14.00, sa plecam impreuna spre Bucurestii Noi. Cine vrea sa vina direct acolo, e asteptat la OMV-ul din Bucurestii Noi, la 14.30. Mesaj completat Cateva poze de sambata.. O sa mai pun pe masura ce fac rost de ele. Multumesc R4z0r si Cristi pentru prezenta si.. rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Cum am ratat..milk and cookies ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 si poze cu mireasa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 (editat) Cum am ratat..milk and cookies ! Simplu, iti zic eu: ai fost la bulgari, te-ai ca*at pe tine de cald, ai mancat chiftelute din carne de magar iar la intoarcere ai mers cu viteza melcului obosit! Casa de piatra tinerilor casatoriti! Editat Iulie 21, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Iulie 21, 2009 Autor Share Postat Iulie 21, 2009 si poze cu mireasa??? Pai am pus poze cu mine, mai vrei si cu mireasa?? O sa vina si alea.. sper ca primesc si ceva filmari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Simplu, iti zic eu: ai fost la bulgari, te-ai ca*at pe tine de cald, ai mancat chiftelute din carne de magar iar la intoarcere ai mers cu viteza melcului obosit! Casa de piatra tinerilor casatoriti! Uitasem..cred ca de la viteza aia mica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Iulie 21, 2009 Autor Share Postat Iulie 21, 2009 Simplu, iti zic eu: ai fost la bulgari, te-ai ca*at pe tine de cald, ai mancat chiftelute din carne de magar iar la intoarcere ai mers cu viteza melcului obosit! Casa de piatra tinerilor casatoriti! (mai putin aia cu viteza, acolo nu comentez ) dar cookies au fost yummy rau @ Metal Heart Iti multumesc eu in numele lor! Mesaj completat si poze cu mireasa??? Na si poze cu mireasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate