Sari la conținut

Thunderlight

Membru
  • Număr conținut

    449
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Thunderlight

  1. Poti porni gps-ul automat prin programare in cazul unui accident? Daca e asa, ar fi super ok. Dar daca nu, in cazul in care esti "intins" bine de tot si cu mainile in pioneze, cum iti mai pornesti gps-ul? Nu doresc sa fiu gica contra, dar sunt mai multe aspecte de luat in considerare si pare foarte interesanta ideea ta. Multa bafta in realizarea ei, in caz ca te vei apuca de ea.
  2. E foarte interesanta aplicatia, mi-as dori sa folosesc asa ceva, nu spun nu, dar ca sa functioneze inseamna sa ai activat GPS-ul incontinuu plus date. Ceea ce inseamna ca daca te plimbi 3-4 ore cu ele pornite ramai fara baterie. PS Am un S3.
  3. /index.php?/topic/700475-vand-yamaha-r6-2004/ poate intereseaza pe cineva
  4. Cred ca se potriveste foarte bine ! http://www.youtube.com/watch?v=cvwqImfV_1M
  5. Esti baiat destept, iti dai seama cu siguranta...
  6. Fata, nu-i lua in seama! Toti bem si ne urcam pe motor! Ei nu stiu cu ce se mananca treaba! Iti spunea cineva mai sus sa vezi cum faci cu alcoolemia! Asculta bine la el si scade-o sub 0,89, e o tampenie sa ramai chiar tu fara permis, chiar inadmisibil!! Ireal! Si pe langa asta da-i in judecata si pe astia, cred, http://www.cnadnr.ro/, ce naiba cautau cu giratoriul ala acolo!?!?!! Nu de alta, dar uite, ai cazut din cauza lui si ai facut buba! Sper sa te faci bine, poate scoti niste bani de la stat si iti faci super moto sau cumperi unu nou, carpeala nu merge de 2 ori, corect? Ai grija de tine si insanatosire grabnica! Toti iti doresc binele, nu stiu cum s-o spuna, asa sunt ei, mai rautaciosi!
  7. Sau poate intereseaza pe cineva ) http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-r6-din-2004-530302.html
  8. Multumim ca ne-ai luminat, habar nu aveam! Si nu, nu sunt ironic! La cat mai multi km!
  9. Sa o stapanesti sanatos motorul probabil e inmatriculat in 2006 dar este model 2003 - 2005. Iar 2005 are furca upside, ceea ce la tine nu se vede nu o spun cu rautate ci doar sa stii. Ai grija si sa ne auzim cu bine! Upside down*
  10. Eu sunt la inceput, tot cam la fel scot, dar nu e important timpul la inceput ci pozitia pe motor, trasele si cu timpul perseverezi si te potibuita la timp. Dar e parerea mea, cineva mai experimentat ma poate corecta
  11. Eu am un Raid 2, marime S, marimea e aceiasi, daca doresti sa o probezi, nu e nicio problema, ma poti contacta printr-un PM, sunt in zona Romana la birou, astazi.
  12. Nu se intra...in.prima instanta se putea dar au aparut rezervari....
  13. Termin jobu mai devreme, ajung acasa si vin aici. Stau aproape, ce.i drept. Fac 5 -10 min.
  14. Ma duc sa vad cum e...cam bate vantul si da sa ploua voi vedea ce noroc am!
  15. Du-te pe circuit mai des, cu timpul vei scoate poate chiar mai mult de 50% din motocicleta ta, daca privesti asa sau mecanicul tau priveste asa despre tine, inseamna ca nu vrei sa inveti sa conduci cat mai bine. Nu vreau sa jignesc sau sa deranjez, dar trebuie sa inveti sa conduci cat mai bine, sa progresezi constant. Cum ziceam si mai devreme, Sebastiano, sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea si sa scoti untul din ea pana la 50 km/h in localitate ) (a se citi ca o gluma)!
  16. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! PS cat despre conversatia de aici, fiecare isi cumpara ce isi doreste si ce simte ca ii place, ca ai o alta idee si o impartasesti aici, ok, dar de ce te chinui sau vrei sa schimbi omul si faci tot felul de analogii cand de fapt e doar o insiruire de cuvinte si fiecare e pe cont propriu in materie de gusturi. Cel putin asa-mi lasa impresia cateodata acest forum.
  17. Thunderlight

    .....

    Blocheaza fata poate....cu fata oricum franezi Insanatosire grabnica, motociclistului, poate ne va povesti el, cum s-a intamplat accidentul!
  18. Vrea sa o modifice, cu toate astea, i-a fost omului mai usor sa scrie aici, decat sa caute...Nu toti sunt asa destepti...dar na, in loc sa indrumi omul / sa ii dai o idee...te gandesti la cate facultati au unii.. PS catre initiatorul topicului, sper ca ignori aceste mesaje
  19. Normal ca se poate, doar trebuie sa te duci la cineva care stie, daca chiar esti din SV, cum e numarul, cauta cineva de acolo daca nu, in Bucuresti sunt destui priceputi
  20. Te poti muta langa o benzinarie )) sau te poti duce la un electrician, cum doresti tu!
  21. Nu umbla tu la ea, du-te la un mecanic care stie despre ce e vorba si te va ajuta. Parerea mea.
  22. Insanatosire grabnica colegului! Off: Toti merg incet si cu atentie cand sunt in tricou, dar mai putin pe magheru / stefan cel mare / mihai bravu / victoriei / mihalache / unirii / lascar catargiu / kiseleff / aviatorilor / barbu vacarescu / colentina / dacia / mosilor / dorobanti / nicolae caramfil / dn1 s.a.md. Toti sunt legali pe forum.
  23. Thunderlight

    Vreau Supermoto!

    Salutare! Nu ma pricep deloc la SM, dar am citit pe aici destul de mult, am mers pe un VOR si mi-a placut foarte mult, ma bate gandul sa achizitionez unul, intr-un viitor apropiat sau indepartat financiar vorbind, dar cu toate astea, ce v-as ruga eu, sa ma luminati un pic. Ce mi-as dori sa stiu este in felul urmator, ce SM au doar starter electric, in 4 timpi si reviizile la fel cum le-as face la un ss, cum e al meu, spre exemplu. Ce mi-as dori eu, ar fi sa ma urc pe el si sa plec, fara compresie / ulei de completat samd. Cer prea mult? Ideea ar fi doar pentru oras / incercat amckart-ul si plimbari scurte Va multumesc foarte mult!
  24. Foarte frumos, PS a venit plicul, am uitat sa anunt. Iti multumesc!
×
×
  • Creează nouă...