gangster Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 Salut! am si eu o problema daca nu deranjez,as avea nevoie de ajutorul celor care cunosc mai bine lumea chopperelor cu ceva link-uri ,adrese de unde as putea procura pt o Yamaha Royal Star 1300 o instalatie electrica completa , CDI, carburatoare , si ceva maruntisuri, eventual folosite, ca habar n-am ce sa fac,unde sa caut! Va multumesc si astept sa ma ajutati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 www.ebay.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 Yep, ebay...Eu mi-am luat asa o gramada de piese pt. motor +alte chestii,care la noi nu le gasesti sau sunt mult mai scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HDHD Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Poti incerca si la Yamaha Constanta. 0241/616885. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gangster Postat Martie 25, 2006 Autor Share Postat Martie 25, 2006 multumesc oricum , dar problema e ca inca nu am gasit nimic , si v-as ruga daca eventual stiti pe cineva care umbla pe dincolo , pe la dezmembrari , sa se intereseze macar daca sant sanse sa aduca si la ce bani? eu las oricum nr meu de tel 0747 941296 - si daca e careva dispus sa aduca ,sa ma sune sa vorbim,ori invers lasati un nr de tel. va multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate